5 x relaxte huizen waar jij je tijdens je oude dag zeker in zult vermaken

Door Kas Rodermond 19 januari 2019

Op je oude dag heerlijk genieten in je huis zonder gedoe en gezeur, klinkt fantastisch toch? In deze stulpjes in Apeldoorn hoef jij je tijdens je oude dag nergens zorgen meer over te maken. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Helfrichstraat 44

In het centrum gelegen staat dit drie-kamer-penthouse met zonnig balkon richting het oosten en eikenhouten vloer. Ook is de woning voorzien van een royale keuken, ruime woonkamer en moderne badkamer. Het penthouse is op de vierde etage gelegen, maar een trap hoef je niet te beklimmen, want de lift is ook een optie. De vraagprijs is €349.000,-.

Zuster Meyboomlaan 3

Deze vrijstaande woning is voorzien van een ruime garage en heeft op de eerste verdieping een slaapkamer. Verder is de badkamer op de begane grond en is het huis aan een prachtig bos gelegen. Tijdens hete zomerdagen hoef je niet te klagen, want een verfrissende duik in het zwembad is altijd mogelijk. Voor deze woning betaal je €500.000,-.

Sprengenweg 74 A en 74

Foto: FUnda

Op een prachtige plek in Apeldoorn west staat deze ruime woning met fraaie tuin. Aan dit dubbele vrijstaande huis, staat aan beide kanten een garage. Ook heeft het tien kamers en twee badkamers. Daarnaast heb je in de winter de mogelijkheid om je op te warmen aan de karakteristieke open haard. De vraagprijs voor deze ruime woning is €540.000,-.

Deventerstraat 270

Foto: Funda

Aan de Deventerstraat gelegen staat deze gerenoveerde jaren dertigwoning. Het huis is onder andere voorzien van een royale oprit met een capaciteit voor meerdere auto’s. Ook beschikt deze woning over drie slaapkamers en twee badkamers. In de grote achtertuin heb je veel ruimte om je fantasie de vrije loop te laten. De woning kost €459.500,-.

Jachtlaan 147

Als je volledig van je oude dag wilt genieten is dit huis zeker een aanrader. Het heeft namelijk een prachtige ruime tuin met een eigen veranda. Ook heeft het twee badkamers, waarvan een voorzien is van een ligbad. Verder beschikt het huis over zeven kamers en heeft het een eigen houten berging. Dit huis is dan ook zeker niet goedkoop, namelijk €825.000,-

Lees ook:

Huis te koop: Hofstraat 1 F Apeldoorn, Foto 1 | Foto: Funda

5 x knusse koophuizen in Apeldoorn onder de 2 ton

Als je op zoek bent naar een leuk knus stulpje, dan ben je in Apeldoorn op de goede plek. De stad in...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Lifestyle Wonen

adv.