5 x leuke huurwoningen in Apeldoorn onder de €900,-

Door Kas Rodermond 9 februari 2019

Als je nog geen zin hebt om aan een huis vast te zitten, dan is huren een goed alternatief. In Apeldoorn zijn er genoeg leuke plekjes waar je voor een fijne prijs een woning kan huren. Wij hebben er een aantal leuke huurwoningen in Apeldoorn voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Asselsestraat 27 B

In het centrum van Apeldoorn vind je deze mooie bovenwoning met dakterras. De woning knus maar klein en moet helemaal opnieuw ingericht worden. Het appartement wordt aangeboden voor een huurperiode van twee jaar en wordt daarnaast verhuurd voor een fijne prijs. De huurprijs is namelijk €550 per maand.

Pasteurstraat 70

Dit vier-kamer-appartement is op de vierde verdieping gelegen en beschikt onder andere over een woon- en keukenbalkon. De hal heeft toegang tot een drietal slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een douche en wastafel. Direct aan de woonkamer zit het zonnige balkon waar je kan genieten van het uitzicht. De huurprijs is €829,- per maand.

Robijnstraat 8 -412

Dit zeer knusse appartement is vanaf 1 maart beschikbaar en ligt nog geen kilometer van het prachtige paleispark. Op elke verdieping van het complex zijn gemeenschappelijke faciliteiten, zoals een wasmachine en droger. Op de begane grond vindt je een sauna en fitnessruimte die geheel gratis te gebruiken zijn, dus daar hoef je de deur niet voor uit. De huurprijs van dit knusse stulpje is €398,- per maand. 

Robert Kochstraat 72

Foto: Funda
Foto: Funda

Dit royale vier-kamer-appartement is gelegen op de zesde verdieping in de wijk Kerschoten en beschikt over een woonbalkon en een keukenbalkon. Daarnaast is het appartement voorzien van een drietal slaapkamers en een luxe keuken met inbouwapparatuur. Ook beschikt het pand over een inpandige berging en een berging onderin het complex. De huurprijs is €785,- per maand.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.