5 x huizen in Apeldoorn met een sauna

Door Kas Rodermond 13 oktober 2018

Op zoek naar een huis, maar geen zin om kou te lijden in de herfst- en wintermaanden? Dan zijn deze vijf huizen zeker geschikt voor jou, want ze zijn allemaal voorzien van een sauna of stoomcabine!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Koningshaven 126

Dit prachtige vier kamer appartement beschikt over drie badkamers en twee balkons waarvan het grootste balkon geheel afsluitbaar is. Dit appartement ligt op een steenworp afstand van de binnenstad en is daarnaast ook nog eens voorzien van een sauna. De vraagprijs is €798.000,-.

Zwolseweg 60

Aan de groene noordrand van Apeldoorn, dichtbij paleis het Loo, staat dit volledig uitgebouwde vrijstaande woonhuis. Het huis beschikt over vier kamers, twee badkamers waarvan een met ligbad en een sauna waarin je je in de wintermaanden heerlijk kan opwarmen. Voor dit huis aan de Zwolseweg betaal je €289.500,-.

Deventerstraat 230 b

Dit uitstekend onderhouden huis beschikt over een garage met eigen oprit en een houten berging. Daarnaast heeft deze woning zes kamers en is de badkamer voorzien van een sauna, ligbad en douche. Deze 2-onder-een-kapwoning kost maar liefst €389.500,-.

Kerklaan 47

Aan het Oranjepark staat deze volledig gemoderniseerde villa. Het huis beschikt onder andere over vijf slaapkamers en drie badkamers waarvan één ook nog is voorzien van een sauna, jacuzzi en stoomcabine. Ook heeft het een prachtige tuin met veel privacy. Deze woning kost niet niks, want het kost maar liefst €995.000,-.

Billitonlaan 1

Deze prachtige villa is gelegen op een toplocatie en beschikt over bijna 500 m² grond. Daarnaast heeft het negen kamers, een badkamer en twee aparte toiletten. Ook in dit huis kan je na een lange werkdag ontspannen in de sauna, het ligbad of de stoomcabine, die het huis rijk is. Voor dit nederige stulpje moet je €798.000,- neerleggen.

Lees ook:

Huis te koop: Generaal Van Heutszlaan 34 Apeldoorn, Foto 1 | Foto: Funda

5x huizen in Apeldoorn die gebouwd zijn tussen 1906 en 1930

Dol op oude huizen? Dan zijn deze vijf huizen zeker wat voor jou! Al deze woningen zijn namelijk geb...

Dit zijn vijf duurste huizen van Apeldoorn

Heb jij de postcodeloterij gewonnen, onverwacht een flinke erfenis gekregen of gewoon een rijke papa...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Lifestyle Wonen

adv.