5 simpele tips voor een instant warm winterinterieur!

Aangeboden door De Groot Wonen 3 december 2018

De tijd van warme chocolademelk, lange avonden Netflix en spelletjes aan de keukentafel breekt weer aan! Saskia Kuilderd – styliste bij De Groot Wonen – geeft vijf simpele, maar super effectieve tips om van je huis een knus, warm overwinteringsplekje te maken. 

1. Warm kaarslicht

Winterinterieur tips

De kaarsen en windlichten van onder andere Riverdale en Pronto Wonen brengen veel sfeer in elk interieur. Zo wordt het creëren van een romantisch en gezellig hoekje in je huis wel heel makkelijk! Een paar mooie windlichten op de eettafel zorgen voor een warme sfeer tijdens het eten, de borrel, een goed gesprek of een spelletjesavond.

Vergeet ook de vensterbank niet en zet verschillende groottes bij elkaar voor een speels effect. Zo kijken mensen gezellig bij jullie naar binnen!

2. Comfy kussens

Winterinterieur tips

Breng warme tonen in je interieur door middel van kussens in tinten als oranje, okergeel, goud en bordeauxrood. Maar ook bont staat in de winter goed op je bank of stoel.

Maak een mooie combinatie op de bank door dezelfde kleursoort te gebruiken, maar dan in verschillende tinten gecombineerd. Zo creëer je een gelaagdheid in die kleur en krijg je een speels effect. De Groot Wonen heeft een uitgebreide collectie kussens van verschillende merken en in verschillende kleursoorten. Saskia en haar collega’s helpen je graag bij het combineren!

3. Aaibare kleedjes

Winterinterieur tips
Foto: Pronto Wonen

Vergeet vooral de plaids en de schapenvachtjes niet! Drapeer ze mooi over een stoeltje of op de bank, zo stijl je je meubels mooi af. Plaids en dekentjes zijn natuurlijk niet alleen mooi, maar ook heerlijk om onder te kruipen. De Groot Wonen heeft ze in veel maten, kleuren en prints. Met name op de Pronto Wonen-afdeling kunnen interieurjunkies en koukleumen hun hart ophalen!

4. Dimbaar licht

Winterinterieur tips

Goede sfeerverlichting mag zeker niet ontbreken in je winterinterieur. Koop geen lampen met fel, wit licht, maar ga voor lampen met een warme tint. Heel veel ledlampen kun je dimmen en zijn perfect om een romantische en intieme sfeer in je huis te creëren.

Bij De Groot Wonen kun je terecht voor deze dimbare ledlampen. En heb je nog geen mooie hanglampen, tafellampen, sfeerlampen en stalampen in huis? In de woonwinkel vind je klassieke, hippe en tijdloze lampen van merken als Inhouse, Riverdale, Henders & Hazel en Pronto Wonen.

5. Fijne geuren

Winterinterieur tips
Foto: Riverdale

Je huis is nu bijna klaar voor de winter. Eigenlijk ontbreekt alleen een lekkere geur nog. Je kent het wel, dat je binnenkomt, omringd wordt door een heerlijke geur en nooit meer weg wilt gaan.

Waarschijnlijk ken je de vertrouwde geurkaars en diffuser al, maar Riverdale heeft nu ook roomspray. Met de roomspray spuit je net voor de visite komt even in de kamer. De geur blijft lekker lang ruikbaar in je interieur. Behalve voor veel geurkaarsen en diffusers kun je bij De Groot Wonen ook terecht voor deze roomspray. Drie verschillende geuren staan in de winkel klaar om ervaren te worden. Ook een origineel cadeau voor de feestdagen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Groot Wonen. Meer over De Groot Wonen ontdekken?

De Groot Wonen woonwinkels

Nu gesloten09:30 - 21:00

Het Rietveld 20, Apeldoorn

Bekijk meer:woonwinkels

adv.