Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

123Advies Eglantier is een jaar open: zo gaat het met het hypotheekadvieskantoor

Aangeboden door 123Advies Centrum 21 november 2019

Nico Boomgaard en zijn collega’s van 123Advies maken regelmatig overuren met de vele hypotheekaanvragen. Een jaar geleden opende de succesvolle Apeldoornse onderneming de tweede vestiging onder leiding van hypotheekadviseur Nico Boomgaard. Nu al wordt de bezetting flink opgeschroefd.

Goed ontvangen

Op de Eglantier is er al geruime tijd geen bank meer te vinden. 123Advies speelde hier in november vorig jaar slim op in door alle geldverstrekkers te gaan aanbieden op het winkelcentrum. “Mensen weten ons vanaf het begin heel goed te vinden”, zegt Nico. “Het is altijd afwachten of mensen ons ook hier weten te vinden op een nieuwe locatie, maar het loopt echt goed. Het is
goed dat we in De Maten zitten, want in deze hoek van Apeldoorn gebeurt veel!”

Hoge waardering

De klantwaardering bij 123advies is enorm. Daar waar de locatie in het centrum al meer dan 600 positieve reviews in haar tienjarig bestaan heeft ontvangen wordt ook de vestiging op de Eglantier hoog gewaardeerd. Als je op vergelijkingssites rondstruint, kom je de vestiging tegen met meer dan 40 reviews.

‘In deze hoek van Apeldoorn gebeurt veel’

En uit die feedback van klanten komt niet een gewone voldoende voor 123Advies. Nee, met een dikke 9.7 kunnen de hypotheekadviseurs wel zeggen dat hun klanten tevreden zijn. “Gaaf hè? Daar zijn we echt héél trots op en we doen er alles aan om dat zo te houden”, zegt Nico. Er zijn al plannen voor het realiseren van een tweede spreekkamer en het maken van extra werkplekken.

Hypotheekadvies nodig?

Heb jij verhuis- of verbouwplannen, of wil je profiteren van de lage rentestand? Maak vrijblijvend een afspraak, loop binnen bij één van de kantoren van 123Advies of bel met 055 790 88 11. Online een afspraak maken kan ook, klik dan op de oranje button hieronder.


Meer over 123Advies Eglantier ontdekken?

123Advies Eglantier hypotheekadvies

Geopend09:00 - 17:30

Egelantier 325, Apeldoorn

Bekijk meer:hypotheekadvies

Deze bijdrage wordt je aangeboden door 123Advies Centrum. Meer over 123Advies Centrum ontdekken?

123Advies Centrum hypotheekadvies

Geopend08:30 - 17:30

Roggestraat 173, Apeldoorn

Bekijk meer:hypotheekadvies

adv.