Zo kies je het perfecte matras uit

Aangeboden door Slaapidee Apeldoorn 6 mei 2019

Het bed is een van de belangrijkste producten in je huis, een goede nachtrust een van de belangrijkste onderdelen van je dag. Logisch dat je aandacht besteedt aan het perfecte, nieuwe matras. Marco Smit van Slaapidee helpt je hierbij.

Wees kieskeurig!

“Als je hulp wilt bij het uitzoeken van een nieuw matras vragen we je eerst het hemd van het lijf,” zegt Marco. “Wat voor soort matras heb je nu? Welke bedmaat wil je? Ben je een buikslaper? Heb je lichamelijke klachten? Wat is je postuur? Met deze informatie weet ik precies welke opties ik voor je heb.”

‘Het liefst laten we iedereen een matras in de winkel uitproberen’

Beweeg je veel, zweet je snel, is je bedbodem nog wel goed? Dit is allemaal belangrijk bij het uitzoeken van een matras. Marco en zijn team kijken daarbij of een polyether-, koudschuim-, een latex of een traagschuimmatras het beste voor je is.

Slaapidee matras kiezen

 

Hoofdkussen

Wat veel mensen vergeten is hoe belangrijk een goed hoofdkussen is voor een rustige nacht. “Een derde van je ruggengraat rust op je kussen. Een goed samenspel tussen matras en kussen is daarom heel belangrijk. De invloed van een goed kussen wordt vaak onderschat.”

Slaapidee matras kiezenBij Slaapidee heb je keuze uit tachtig soorten kussens. Welke voor jou perfect is heeft onder andere te maken met of je een buikslaper, rugslaper of zijslaper bent. Je hebt de keuze uit synthetische, donzen of latex kussens. “Ga bij jezelf eens na, heb je je huidige hoofdkussen getest toen je hem kocht? Want hoe weet je anders dat hij precies goed is voor jouw slaaphouding? We willen dat mensen een kussen thuis op hun eigen matras proberen. Is het niet de juiste, dan zoeken we een andere voor je.”

Gratis thuisbezorgd

Ook met lichamelijke klachten wordt natuurlijk rekening gehouden. En met 35 jaar ervaring als slaapkamerspeciaalzaak kun je ervan uitgaan dat Slaapidee voor elk gezondheidsprobleem een oplossing heeft.

Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom vind je bij Slaapidee de nieuwste trends op het gebied van bedmode en oogstrelend mooie dekbedovertrekken van bekende merken. “Maar het belangrijkste vinden wij persoonlijk advies. Het liefst laten we iedereen een matras in de winkel uitproberen. Ga maar liggen en kijk hoe het voelt.”

Heb je de perfecte matras gevonden? Dan bezorgt Slaapidee hem gratis aan huis. Je oude matras kun je tegen een kleine vergoeding weer meegeven. Deze wordt door Slaapidee gerecycled! Kijk voor meer informatie op www.slaapidee.nl of kom langs in de showroom aan de Hoofdstraat in Apeldoorn.

Slaapidee matras kiezen


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Slaapidee Apeldoorn. Meer over Slaapidee Apeldoorn ontdekken?

Slaapidee Apeldoorn speciaalzaken

Nu open09:30 - 17:00

Stationsstraat 37, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.