Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woonstijl: 5x inspiratie voor een Marokkaans interieur (met korting!)

Aangeboden door Artizana 3 juli 2019

Van bontgekleurde vloerkleden tot sprookjesachtige lampen: de woonaccessoires van Artizana komen rechtstreeks uit Marokko en geven je interieur in een oogopslag een sprankeltje kleur en mysterie. Eigenaar Marco Jutte is van 7 juli tot en met 7 augustus in Marokko om de nieuwe collectie samen te stellen. Daarna kun je weer in woonwinkel Artizana terecht voor je favoriete Arabische woonitems. Met korting!

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Marokkaans interieur

Authentiek aardewerk

Als Marco in juli en augustus in Marokko is voor de nieuwe collectie van Artizana, gaat hij onder meer op zoek naar nieuwe aanwinsten in authentiek Marokkaanse borden, schalen, tajines en kommen. Perfect voor zomerse salades en je favoriete couscousgerechten. Ga voor super kleurrijk of opvallend kobaltblauw.

Marokkaans interieur

Arabische lantaarns

Gave grote lantaarns met glasmozaïek gezet in messing of andere metalen werpen ’s avonds een bijzonder licht in je woonkamer. Wil je je interieur neutraal houden? Bij Artizana vind je ook lampen met kleurloos glas die je huis toch een mooie Arabische twist geven.

Marokkaans interieur

Kleurrijke kleden

In een Marokkaans interieur draait alles om kleuren, patronen en stoffen. Met een Arabisch tapijt of kleed haal je, ook in een sober interieur, in één keer heel veel sfeer in huis. Voeg er kleurrijke kussens aan toe en houd je vooral niet in.

Marco zoekt komende maand persoonlijk de meest oogstrelende stoffen en authentiek Marokkaanse vloerkleden uit om in zijn nieuwe collectie op te nemen.

Artizana Marokkaans interieur

Marokkaanse designtegels

In Marokko vind je ze op vloeren, muren, pilaren en tafels. Marokkaanse tegels in heldere kleuren en ingewikkelde patronen. Gebruik ze om je open haard af te werken, op de vloer in de badkamer of rond een deurpost om op een simpele manier een vleugje mysterie aan je huis toe te voegen. Elk jaar komt Marco terug uit zijn geliefde Marokko met een container vol nieuwe designtegels in alle vormen, maten en kleuren.

artizana
foto Indebuurt

Verweerde deuren

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt voor je eigen huis, maar als er iets kenmerkend is voor het Marokkaanse interieur is het de traditionele architectuur. Denk bijvoorbeeld aan de handbewerkte houten deuren in bijzondere vormen. Marco heeft altijd een paar mooie exemplaren op voorraad voor wie van zijn huis een echt unieke woning wil maken. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Artizana winactie
Foto: indebuurt.nl

Korting en een nieuwe collectie

Van zondag 7 juli tot en met woensdag 7 augustus 2019 is Artizana gesloten. Daarna ben je weer welkom in de winkel en de lunchroom aan de Hoofdstraat. Kom je vanaf 8 augustus eten in de lunchroom en lounge van Artizana? Dan ontvang je bovendien 35% korting op je aankopen in de winkel! Deze actie loopt tot en met 8 oktober 2019.


Meer over Artizana ontdekken?

Artizana woonwinkels

Geopend09:00 - 17:30

Hoofdstraat 25, Apeldoorn

Bekijk meer:woonwinkels
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.