Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Horeca en winkels dicht: 4x zo steun jij Apeldoornse ondernemers

Door Anne Sophie Schotman 18 maart 2020

Van restaurants en cafés tot sportclubs: zeker tot en met maandag 6 april blijven ze in verband met het coronavirus gesloten. Maar niet alleen voor de horeca is COVID-19 vervelend. Ook voor de ondernemers die open blijven, is het flink aanpoten doordat consumenten eerder thuisblijven. Op deze manieren kunnen we steun betuigen aan Apeldoornse ondernemers.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Apeldoornse ondernemers zijn bikkels, die laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Daarom gaan veel bedrijven op zoek naar manieren om toch brood op de plank te krijgen.

Cadeaubonnen

het apeldoorns koffiehuys

Wil je jouw favoriete Apeldoornse zaak steunen? Koop dan een cadeaubon en lever de tegoedkaart op een later moment in. Op die manier krijgt jouw lievelingswinkel toch geld binnen, terwijl jij over een tijdje gewoon je hapje en drankje bestelt.

Goed om bij stil te staan: zorg wel dat je een cadeaubon koopt van de winkel in kwestie, dus geen algemene landelijke bon. Kan je die niet online kopen? Stuur dan een mailtje, bericht via Messenger of WhatsAppje. Wie weet kom jij dan toch nog aan jouw bon.

Online bestellen

View this post on Instagram

• SUPPORT SMALL BUSINESSES • Onze winkel blijft vooralsnog gewoon geopend. Met enkele kleine aanpassingen om shoppen veilig en gezond te houden voor onze klanten en onze meiden. Ook gaat onze webshop maandag live, zodat je waar je ook bent alsnog lekker kunt shoppen. En dat is ook nodig, zeker voor de kleine retailers. Zonder klanten, en zonder buffer zullen er winkels zijn die het lastig krijgen. Mijn oproepje aan jullie: steun de small businesses en geef ze een extra shoutout, een lieve DM, een toffe review, koop online, of een giftcard voor later. #supportsmallbusinesses Thanks for your support, en hoop je te zien! Liefs, Femke • • #interiordecor #interiorinstagram #slowliving #naturalliving #interior4u #lovethefeedsyoufollow #interiorforinspo #witwonen #pampasgras #binnenkijken #interiorinstagram #instaliving #naturelwonen #scandiboho #bohointeriors #boholiving #homestyling #interieurstyling #stijlvolwonen #interieurwinkel #interieur4all #witmethout #wohninspiration #interiorfeedinspoweekly #whiteliving #zwartwitwonen #bohohome #bohemianhome #living_boho #webshop

A post shared by LAB02.nl (@lab02nl) on

Niet alleen horecazaken krijgen te maken met minder klandizie, ook winkels ondervinden de nadelen van het coronavirus. Hoe je steun kan geven aan deze Apeldoornse ondernemers? Als het mogelijk is en je niet naar de winkel durft te gaan, bestel dan online bij de lokale ondernemer.

Onder andere Lab02 in de Paslaan, Fashion Café aan de Asselsestraat, De Beautyfabriek aan de Arnhemseweg en Shopdistrict Boutique aan de Koninginnelaan bieden deze service nu aan. Toch zijn er ook nog voldoende winkels open.

Eten laten bezorgen

vijfgangenmenu
Foto: Sizzles

Een andere manier om Apeldoornse ondernemers door deze tijd heen te helpen? Laat je maaltijd bezorgen.

Bij onder andere Poppe, De Smoezer, Knul van Smul, M’Joy en Sizzles is het mogelijk om je maaltijd vanaf nu thuisbezorgd te krijgen. Bekijk de social mediapagina’s van de restaurants of neem contact met ze op of jouw lievelingszaak daar ook aan meedoet.

Lees ook:

pibia

Deze restaurants en snackbars in Apeldoorn bezorgen vanwege het coronavirus

Alle horecagelegenheden in Nederland moeten sluiten, dus ook in Apeldoorn. Om toch wat inkomsten te ...

Na de coronacrisis

Fietsroute stad en natuur
foto indebuurt

Hoelang de coronacrisis duurt is lastig te zeggen. Maar is het einde eenmaal in zicht? Vier het dan in de stad. Neem eens een extra groot glas bier op het terras of bestel een toetje na je hoofdgerecht in het restaurant. Apeldoorners krijg je er niet zomaar onder, strijd jij mee?

Meer over het coronavirus in Apeldoorn: 

Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn

Coronavirus in Apeldoorn: alle ontwikkelingen op een rij

Vanwege de vele vragen over het coronavirus hebben we hier alle ontwikkelingen in Apeldoorn voor je ...
Rembrandt

Aaron van Rembrandt bezorgt je borrelplank en favo wijn nu gewoon thuis

Aaron Post, eigenaar van wijnbar Rembrandt, gaat thuisbezorgen. Bijzonder goed nieuws voor wie tijde...
vijfgangenmenu

Steun jouw favoriete Apeldoornse eettent met cadeaubonnen

De Apeldoornse horeca gaat voor minimaal drie weken op slot. Dat is voor geen enkele horecazaak makk...
Lab02 Femke ten Berge

Femke van LAB02 bezorgt haar producten vanaf nu aan huis

Heb je ooit eerder zoveel tijd thuis doorgebracht als nu? Goed moment om aan de slag te gaan met je ...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.