Welkoop Apeldoorn is uitgekozen tot beste Welkoop van Nederland

Aangeboden door Welkoop 16 december 2017

Het doorgewinterde team van Welkoop Apeldoorn mag zich het komende jaar de beste Welkoop van Nederland noemen. Een blijk van waardering voor de creatieve en ludieke acties en persoonlijke aandacht die de medewerkers elke dag toepassen. 

Hondensnackbar

Welkoop verkoopt onder meer planten, tuingereedschap, kleding en diervoeding. Een uitgebreid aanbod, maar hoe onderscheid je je als dier- en tuincentrum van andere winkels? Met die vraag steken de negen jonge medewerkers van Welkoop Apeldoorn regelmatig de hoofden bij elkaar.

Met frisse energie brengen ze op deze manier het ene na het andere briljante idee tot uitwerking om klanten net dat beetje extra te bieden. Waar anders heb je bijvoorbeeld ooit een hondensnackbar gezien waar viervoeters zelf hun favoriete snack uit kunnen zoeken? En waar anders kun je altijd gratis je huisdier wegen of de pH-waarde van je grond laten testen?

Welkoop Apeldoorn
Foto: indebuurt.nl

Stapje extra

Bedrijfsleider Roy van de Vlekkert: “We doen graag een stapje extra, we denken mee met de behoeften van de klant. We lopen met de klant mee om hun aankopen in de auto te leggen. Je kunt je huisdier hier wegen, een paardendeken laten wassen en je krijgt je nieuwe machine gemonteerd en gevuld met brandstof mee naar huis. We krijgen vaak terug van klanten dat ze die extra aandacht in Apeldoorn niet gewend zijn. Dus daar kun je het verschil in maken.”

Welkoop Apeldoorn
Foto: indebuurt.nl

Competitie

Deze volharding in persoonlijke service heeft het Apeldoornse Welkoopteam recent een belangrijke prijs opgeleverd. Want uit de jaarlijkse competitie onder alle ruim 150 Welkoopwinkels in Nederland kwam het Apeldoornse filiaal het beste uit de test.

“De stem van de klant was hierin belangrijk, dus dat we eerste zijn geworden is een groot compliment,” zegt Roy. “We hebben in het kader van de wedstrijd een hondenpolonaise georganiseerd met 108 honden. Ook de hondensnackbar was een groot succes.”

Verder werd er gekeken naar winkelbeleving en -uitstraling. “Ons team is erg gespecialiseerd. Op de tuinafdeling werkt een hovenier en op de dierenafdeling een dierenartsassistente. Verder hebben we een grote voorraad en een seizoensgebonden assortiment, dus het is aantrekkelijk om regelmatig terug te komen.”

Welkoop tuincentra

Nu gesloten09:00 - 18:00

Laan van Spitsbergen 89, Apeldoorn

Bekijk meer:tuincentra