Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Apeldoornse Vanessa brengt wasparfum van Il Bucato di Adele naar Nederland

Aangeboden door Stucgigant 10 augustus 2019

Met de wasparfums van Il bucato di Adele neem je de geur van thuis overal met je mee. De super aangename parfums van het merk zijn in heel Europa populair. Voor het eerst kun je ze nu ook in een winkel in Nederland kopen. En wel aan de Ketelboetershoek 50 in Apeldoorn!

Dagenlang plezier

De tien geuren van Il bucato di Adele zijn gemaakt met muskusachtige, kruidige en bloemige aroma’s. Denk bijvoorbeeld aan vanille & mirre, argan, musk & lotus, kaneel en ylang. Ze geven je kleding, handdoeken, beddengoed en ander wasgoed een aangename geur mee die, anders dan de geur van een wasverzachter of wasmiddel, dagenlang blijft hangen.

Wasparfum kun je gebruiken op alle soorten textiel, zowel in een handwas als in de wasmachine. Koop ze per fles of kies de cadeauset met alle tien de geuren. Leuk als (kraam)cadeautje of gewoon lekker voor je eigen was!wasparfum

Alleen in Apeldoorn

Je kon de wasparfums van het Italiaanse merk al online bestellen, maar sinds kort is er ook een fysieke winkel in Nederland die de producten verkoopt. Het was namelijk Vanessa van den Brand, eigenaar van Het Kleinste Loo en Stucgigant in Apeldoorn, die de parfums ontdekte en meteen verliefd was. In de winkel aan de Ketelboetershoek 50, die ze samen met haar vader en man runt, heeft ze plek gemaakt voor de collectie. Klik hier om de hele collectie vast te zien en kom langs in de winkel om alle geuren te ruiken!


Meer over Het Kleinste Loo ontdekken?

Het Kleinste Loo

Gesloten08:00 - 12:00

Ketelboetershoek 50, Apeldoorn


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stucgigant. Meer over Stucgigant ontdekken?

Stucgigant bouwmarkten

Gesloten08:00 - 12:00

Ketelboetershoek 50, Apeldoorn

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.