Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wanderlust Amsterdam opent pop-up outlet in Apeldoorn (en geeft €150 shoptegoed weg!)

Aangeboden door Ultimate 12 december 2019

Apeldoorn is het nieuwe Amsterdam! Althans, voor het eigenzinnige kledingmerk Wanderlust Amsterdam. In oktober 2019 verhuisde het modemerk zijn hoofdkantoor van Amsterdam naar de Marktstraat in Apeldoorn. En nu opent er ook nog een pop-up outlet in het centrum!

Nieuw in Apeldoorn

In het bruisende Amsterdam richtte Apeldoorner Tahnee de Bruin haar eigen fashion brand op. Haar kleding valt op door de blije prints en lichtvoetige stijl en Wanderlust brengt kleur naar heel veel kledingwinkels en -kasten in Nederland. In oktober verruilde Tahnee Amsterdam voor Apeldoorn als standplaats en betrok met haar team het splinternieuwe kantoor aan de Marktstraat 1.

De modeguru is blij met de verhuizing. “We hebben een waanzinnig kantoor midden in de stad. In Amsterdam hielden we jaarlijks een sample sale. Nu we in Apeldoorn zitten wilden we dit anders aanpakken. Voor het eerst gaan we dus een echte pop-up outlet openen.”

Foto: Wanderlust Amsterdam

Pop-up outlet

Aan de Hoofdstraat 133, in het oude pand van Van Hell Juweliers (naast reisbureau TUI), kun je komende twee weekenden je garderobe flink aanvullen, je feestdagenoutfit scoren en de meest eigenzinnige kerstcadeau’s inslaan.

In de outlet vind je kleding voor vrouwen, heren én kinderen met prijzen van €5 tot €35. Shop blouses, broeken, truien, topjes en meer van de merken Wanderlust Amsterdam (voor dames), Once we were warriors (ook wel bekend als Owww voor heren) en Coht (voor dames en kids). Wat er in de tijdelijke winkel hangt verschilt per dag, maar er is voor alle seizoenen en maten iets te vinden.

Openingstijden

De pop-up outlet is geopend op de volgende dagen:

  • Vrijdag 13 december, van 12.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag 14 december, van 12.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 15 december, van 12.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag 20 december, van 12.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag 21 december, van 12.00 tot 17.00 uur

Win €150 shoptegoed!

Is jouw garderobe toe aan een flinke dosis avontuur? Dan hebben we goed nieuws! Wanderlust Amsterdam geeft €150 shopping money weg, te besteden in de pop-up outlet in Apeldoorn. Je maakt kans door op Facebook onder dit bericht te reageren met de reden waarom jij deze prijs moet winnen! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.


Meer over Wanderlust Amsterdam ontdekken?

Wanderlust Amsterdam winkelen

Marktstraat 1D, Apeldoorn

Bekijk meer:winkelen

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ultimate. Meer over Ultimate ontdekken?

Ultimate zakelijke dienstverleners

Oranjelaan 2, Apeldoorn

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners
  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.