Vroege vogel of avondmens? Hier kun je al/nog terecht in Apeldoorn

Door Britte van Erven 13 februari 2018

Al wakker voordat de eerste winkels opengaan of doe je alles liever later op de dag? Geen probleem! Deze zaken in Apeldoorn hebben gunstige openingstijden, dus hier kun je al lekker vroeg of nog lekker laat terecht.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Albert Heijn Sprengenpark

albert heijn apeldoorn
foto brinkenorden.nl

Bij de Appie aan de Schapendoesweg zijn ze van alle markten thuis. Op zondag is dit filiaal met verreweg de ruimste openingstijden gesloten, maar op alle andere dagen kunnen vroege klanten al vanaf 07.00 uur terecht. Later op de avond nog een boodschapje doen kan ook: de winkel sluit pas om 22.00 uur. Die aan de Talingweg trouwens ook (maandag tot en met zaterdag).

Albert Heijn Sprengenpark supermarkten

Nu open07:00 - 22:00

Schapendoesweg 2, Apeldoorn

Bekijk meer:supermarkten

Kruidvat

Sommige filialen van Kruidvat lijken wel altijd open te zijn. Handig! De Kruidvatfilialen aan de Adelaarslaan, de Salomestraat, op de Eglantier en in Orden zijn zeven dagen per week open. Van maandag tot donderdag kun je er nog tot 20.00 uur en op vrijdag zelfs tot 21.00 uur.

Primera Willemsen

primera willemsen

Last minute toch nog even een pakketje op de post doen of even een verjaardagskaart halen?  Dat kan bij de Primera op de Eglantier. Maandag tot en met donderdag is de winkel bijvoorbeeld tot 20.00 uur open en vrijdags zelfs tot 21.00 uur.

Primera Willemsen boekhandels

Nu open08:30 - 20:00

De Eglantier 177, Apeldoorn

Bekijk meer:boekhandels

McDonald’s Apeldoorn Zuid

McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

Bij de McDonald’s in Zuid kun je letterlijk bijna altijd terecht! Iedere dag om 07.00 uur kun je hier een lekker ontbijtje bestellen en ’s avonds kun je nog tot 00.00 uur neerstrijken voor een late night snack. Met de auto kun je daarna nog tot 02.00 uur door de McDrive en deze is in het weekend zelfs 24 uur per dag open. Deze openingstijden zijn een goed excuus voor een spontaan bezoekje aan de McDonald’s.

McDonald’s McDrive Apeldoorn Zuid snackbars

Nu open07:00 - 00:00

Lange Amerikaweg 72, Apeldoorn

Bekijk meer:snackbars

Starbucks

starbucks
foto Dermandar.com

Goed nieuws voor de koffie-liefhebbende vroege vogels onder ons. Als je met het ochtendgloren al zin hebt in een lekker bakje koffie ben je bij Starbucks doordeweeks al vanaf 06.00 uur welkom. Een goed begin van de dag dus!

Starbucks Apeldoorn koffiebars

Nu open06:00 - 20:30

Lange Amerikaweg 66, Apeldoorn

Bekijk meer:koffiebars
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.