Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd voor nieuw ondergoed? Shop lingerie met korting bij Bodywear Superstore

Aangeboden door Bodywear Superstore 17 september 2020

September is de maand dat de najaarscollectie in de winkels verschijnt. Daardoor is het ook de maand van de hoge kortingen! Dat is zeker zo bij Bodywear Superstore, dé winkel met de grootste collectie lingerie in Nederland. 

Een nieuwe garderobe van Bodywear Superstore

Is het al even tijd voor een nieuwe lade vol ondergoed in jouw garderobe? Dan is dit het moment om te shoppen. September is namelijk de maand van de kortingen. Veel winkels moeten afscheid nemen van hun oude collectie om plaats te maken voor de herfstcollectie. Daarom gaat de kleding van vorig seizoen er voor een prikkie uit.

Hetzelfde geldt voor Bodywear Superstore! Shop setjes, beha’s, slips, shorts, corrigerend ondergoed en nog veel meer met hoge kortingen. De winkel heeft een zeer grote collectie aan lingerie en ondermode dus er zit ongetwijfeld iets voor jou bij. Kom langs en sla je slag bij deze gigantische sale!

Trends van het nieuwe seizoen

Zit er niks tussen de sale waar je blij van wordt? Je kunt natuurlijk ook de nieuwe collectie shoppen! We zien dit najaar vooral veel warme tinten in de collectie terugkomen, van mooie roodtinten tot prachtig brons. Voor elk huidtype is er dit seizoen wel een prachtige kleur te vinden.

Ruitjes en strakkere printen zijn ook terug van weggeweest. En we hebben goed nieuws: de panterprint mag ook weer! Dit najaar zien we vooral veel trends voor de stoere maar ook zeker zakelijke vrouw. Is dat ruwe niet helemaal jouw ding? Ook bloemen blijven dit najaar een belangrijk item in de collectie, veel in combinatie met Frans kant en felle kleuren.

Nieuwe pyjama

Pssst. Wist je dat ze bij Bodywear Superstore ook een mooie najaarscollectie van nachtmode hebben liggen? De mooiste pyjama’s en andere items voor vrouwen én mannen shop je nu!

1 jaar Bodywear

Bodywear Superstore bestaat 1 jaar: ‘We vinden het belangrijk dat iedereen hier kan slagen’

Bodywear Superstore, het lingerie- en ondermodeparadijs aan de Zwolseweg 221, bestaat 1 jaar! Eigena...

Bodywear Superstore is drie maanden open: tijd voor een bezoekje!

Bodywear Superstore opent zijn deuren! Wij namen een kijkjeDeze bijdrage wordt je aangeboden door Bodywear Superstore. Meer over Bodywear Superstore ontdekken?

Bodywear Superstore

lingeriezaken

Geopend09:00 - 17:00

Zwolsweg 221, Apeldoorn

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.