Sven&Sophie blij met verhuizing naar de Hoofdstraat

Aangeboden door Sven&Sophie 20 december 2017

Been- en ondermodewinkel Sven&Sophie doet het goed op z’n nieuwe plek aan de Hoofdstraat. Wij spraken de ondernemers achter de speciaalzaak, Jos (47) en Regina (44) Bootsman, over de verhuizing, de gespecialiseerde collectie en -natuurlijk- over kerstsokken. 

Nieuwe naam

Misschien ken je Sven&Sophie nog als kousenwinkel Jambelle in de Oranjerie. Onder deze naam stond de winkel bij Apeldoorners bekend tot ondernemersstel Jos en Regina begin dit jaar besloten dat de naam niet langer de lading dekte.

“We hebben lang gebroed op een nieuwe naam,” vertelt Regina. “Jambelle was veel meer dan een kousenwinkel voor vrouwen. We zijn gespecialiseerd in sokken, panty’s én ondergoed. Een winkel voor hem en haar. Sven&Sophie paste daar voor ons gevoel goed bij.” Met de nieuwe naam kwam ook een nieuw, fris uiterlijk en niet veel later zelfs een nieuw adres.

“We hebben een warenhuiscollectie, maar dan met het voordeel van persoonlijk advies.”

Verhuizing

In februari dit jaar verhuisde Sven&Sophie van de Oranjerie naar de Hoofdstraat 125. Een migratie waar zowel Jos en Regina als de rest van de winkelmedewerkers erg blij mee zijn. “Het pand is groter en we zitten op deze plek veel meer tussen winkels die passen bij onze doelgroep. Wij verkopen namelijk mooie lifestyle merken en vinden aandacht voor de klant erg belangrijk.”

In de winkel vind je bijvoorbeeld ondergoed en sokken van Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Björn Borg en panty’s van Oroblú en Falke. “De collectie die we aanbieden is voor klanten steeds moeilijker te krijgen,” legt Jos uit. “We hebben een warenhuiscollectie, maar dan met het voordeel van persoonlijk advies.”

Decembermaand

Zowel voor je eigen feestdagenoutfit als voor een cadeau onder de boom zit je trouwens goed bij Sven&Sophie. Je koopt er namelijk kerstige Happy Socks en ondergoed in feestelijke cadeauverpakkingen, panty’s voor onder je jurk, glittersokken van MarcMarcs om mee te pronken en comfortabele huissokken om na het feest mee op de bank te ploffen.

 

Foto: indebuurt.nl

Sven&Sophie kledingwinkels

Nu open09:30 - 18:30

Hoofdstraat 125b, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels