Arjan Fiechter van Simson Tapijt: ‘Ik merk dat al twee generaties bij ons komen’

Aangeboden door Simson Tapijt 13 december 2017

Arjan Fiechter (53) runt Simson Tapijt, het bedrijf dat hij in 1996 van zijn ouders overnam, nog steeds zoals het bedoeld was. Met persoonlijke aandacht voor elke klant. 

Simson Tapijt Apeldoorn
Foto: indebuurt.nl

Persoonlijk advies

“We zijn een speciaalzaak op het gebied van stofferen en gordijnen. We hebben alles voor de vloer en het raam,” zegt Arjan. “Van tapijt, vinyl, PVC en laminaat tot gordijnen en zonwering.”

Daarbij is service altijd het sleutelwoord. “We geven persoonlijk advies, komen bij mensen thuis om te meten en producten te plaatsen en werken alleen met topmerken. Ik heb professionele stoffeerders in dienst. We hebben, kortom, veel kennis en ervaring in huis.”

Geen 9-tot-5-mentaliteit

Deze service houdt niet op bij de uitgang. “Is iemand slecht te been? Dan komen we thuis langs met stalen van tapijten, vinyl en gordijnstoffen,”  legt Arjan uit. “En klussen voor ramen doe ik altijd zelf. Daarbij hanteer ik ook geen 9-tot-5-mentaliteit. Ik kom langs als het uitkomt.”

Koffie en kwaliteit

Arjans ouders begonnen Simson Tapijt in 1973. In 1996 nam Arjan het familiebedrijf van zijn ouders over. “We zijn er vanaf het begin voor

Simson Tapijt Apeldoorn
Foto: indebuurt.nl

mensen die een kwalitatief product zoeken en maatwerk willen.” Dat klanten dit ook echt vinden bij Simson Tapijt blijkt. “Ik merk dat al twee generaties bij ons komen voor de stoffering van hun huis.”

En zelfs aan de kleintjes is gedacht, want terwijl jouw woonwensen aan de lange tafel vorm krijgen tijdens een kop koffie, vermaken de kinderen zich in de kinderhoek.

Simson Tapijt speciaalzaken

nu open10:00 - 17:30

Everlaan 29, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken