Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een badpak met je eigen naam en meer moois: Shopdistrict Boutique is open op 2e Pinksterdag!

Aangeboden door Shopdistrict Boutique 5 juni 2019

2e Pinksterdag is ook dit jaar je favoriete vrije dag, want Shopdistrict Boutique opent zijn deuren voor een feestje! Bemachtig maandag 10 juni een badpak met je eigen naam, en meer redenen om naar de meest Instagramwaardige kledingwinkel van de Koninginnelaan te komen. 

Presale en nieuw label

Op 2e Pinksterdag begint de presale bij Shopdistrict Boutique met aantrekkelijke kortingen op de zomercollectie. Van 12.00 tot 17.00 uur zoek je de gaafste zomeroutfits bij elkaar van merken als Alix the Label, Wanderlust, Liu Jo en Ibana.

Esther en haar team introduceren op die dag ook hun nieuwe eigen label TwistedBabyDoll, met customized denim jasjes, tees en hoodies. Kijk hier vast voor een sneak peek!

Shopdistrict Boutique 2e Pinksterdag

Personalized badpakken en tassen

Shopdistrict Boutique laat je droom dit jaar weer uitkomen. Door groot succes vorig jaar is er ook dit jaar weer iemand die badpakken en tassen gratis komt customizen. Jij loopt deze zomer dus met je eigen naam op je borst!

Verder is make-up artist Gabriella 2e Pinksterdag aanwezig om je een prachtige ooglook en touch-ups te geven. Als kers op de taart gaan er heerlijke broodjes van Brown & Serve rond. Shopdistrict Boutique is maandag 10 juni van 12.00 tot 17.00 uur geopend.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shopdistrict Boutique. Meer over Shopdistrict Boutique ontdekken?

Shopdistrict Boutique kledingwinkels

Gesloten13:00 - 17:30

Koninginnelaan 66, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.