Hoera! Shopdistrict bestaat twee jaar en viert feest!

Aangeboden door Shopdistrict Boutique 14 maart 2019

Trek je stiletto’s uit de kast, strijk je cocktailjurk, poets je sieraden. Modepaleis Shopdistrict Boutique aan de Koninginnelaan 66 viert zaterdag 16 maart haar tweede verjaardag: tijd voor een feestje!

Zaterdag 16 maart 2019 is iedereen welkom in modewinkel Shopdistrict Boutique om het succes van eigenaar Esther Tuttoilmondo te komen vieren. Van 14.00 tot 19.00 uur staan Esther, Lammy, Claudia, Gabriella en Ilonka – het voltallige team – klaar om bezoekers van top tot teen onder te dompelen in mooie dingen.

“Onder het genot van een drankje en Italiaanse hapjes,” vertelt Esther, “kun je je bijvoorbeeld de hele middag op laten maken met een fleeky ooglook van MUA Gabriella. We gaan een waanzinnige bloemenmuur neerzetten waar je vervolgens een foto kunt laten maken.”

“Ik wilde een totaal nieuw concept neerzetten”

Gratis customized items

Maar er is meer, want – hou je vast – je kunt speciaal en alléén op 16 maart elk item wat je koopt helemaal kosteloos laten ‘customizen’ met je naam of een woord. Kies voor neonkleuren, goud, zilver of wit en laat het drukken op een basic hoodie of shirt. Of zet je naam op je nieuwe jeans, blazer of trui!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝕽OMY D’FONSECA (@romydfonseca) op

“Verder komt Odile van Ophelie Collection langs om ter plekke haar bekende gekleurde letterarmbandjes te maken voor een speciale feestprijs. Voor de heren hebben we een rek met gave vintage sportswear en sneakers.”

Goodiebag

“We geven de hele dag bij aankoop vanaf €50 een goodiebag weg. In de canvastas van Loavies zit onder meer een spiegeltje en lipbalm van Loavies, een armbandje van By Shir, een cadeaupakketje van Luff, een cadeaubon ter waarde van €10 van De Beautyfabriek, een kortingsbon voor Best Nails, een beautyproduct van Clarins en en een waardebon van Uvacare van €25.”

Shopdistrict BoutiqueNog een laatste reden nodig om zaterdag 16 maart te blocken in je agenda? Esther gaat een Alix The Label-kledingpakket, bestaande uit een sweater, sjaal en t-shirt, verloten. Wat je moet doen om kans te maken? Ga naar de Facebookpagina van Shopdistrict, tag drie vrienden en deel het evenement. Zaterdag hoor je in de winkel of je gewonnen hebt!

Over Shopdistrict Boutique

Esther begon Shopdistrict Boutique twee jaar geleden in het pand pal tegenover haar huidige locatie. “Ik wilde een totaal nieuw concept neerzetten. Bij Shopdistrict vind je daarom een mix van hoger segment modekleding en trendy items met een zachtere prijs. Elke week vullen we het aan met nieuwe items. We zijn de enige winkel in Apeldoorn die Loavies en Liu Jo verkoopt.”

Shopdistrict blijkt al snel precies te zijn waar Apeldoorners op zaten te wachten. “Omdat het aanbod zo gevarieerd is komen echt alle vrouwen hier. Meiden vanaf een jaar of dertien komen hier bijvoorbeeld voor de Loavies-collectie. Maar ik heb ook klanten van in de zeventig die een hippe trui komen kopen. Het verrast me zelfs nu nog hoe enthousiast meiden en vrouwen reageren op wat we hier doen.”

Foto's: indebuurt.nl

Nieuw jasje

Al na een jaar groeit Shopdistrict uit zijn voegen. Esther en haar team verhuizen naar de overkant, waar meer ruimte ook nieuwe mogelijkheden biedt. “Opeens hadden we de ruimte om voor merken een eigen hoek te creëren, zo komt de kleding nog beter uit. En we konden het assortiment uitbreiden met accessoires, sieraden en woonproducten.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shopdistrict Boutique. Meer over Shopdistrict Boutique ontdekken?

Shopdistrict Boutique kledingwinkels

Nu open10:00 - 17:30

Koninginnelaan 66, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.