Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Paardenliefhebbers en buitenmensen opgelet: Vrielink Ruitersport heeft de wintercollectie binnen!

Aangeboden door Vrielink 6 september 2019

Of je nu uitkijkt naar lange herfstritjes op je paard, of naar uitgebreide winterwandelingen op de Veluwe: bij Vrielink bereid je je voor op de komende seizoenen. De wintercollectie is binnen, en dat betekent heel veel nieuwe items om jezelf en je paard warm te houden!

Van jassen tot dekjes

Jassen, vesten en shirts. Bijpassende dekjes en accessoires. In de nieuwe wintercollectie bij Vrielink vind je alles voor een comfortabele én stijlvolle winter. Het assortiment bestaat uit kwaliteitsmerken als Pikeur, PK Sports, Kingsland, Cavallo, Anky, Horka en meer.

“Bij Vrielink Ruitersport staan kwaliteit en service hoog in het vaandel,” zegt eigenaar Rein-Jan Vrielink. “Ons doel is om ervoor te zorgen dat zowel amateurs als professionele ruiters de juiste keuzes maken met behulp van deskundig advies.”

Maatwerk

Vrielink is een geliefde plek voor ruiters, want de ruitersportzaak levert maatwerk-service in onder meer rijlaarzen, dekens, dekjes en oornetjes. “Je kunt ook zelf je rij-jas samenstellen door de kraag, koorden en knopen naar eigen smaak aan te passen. Of personaliseer je eigen rijhelm met verschillende kleuren en materialen.”

Zadelmakerij

In de zadelmakerij van Vrielink kunnen Rein-Jan en zijn team alle benodigde aanpassingen en reparaties uitvoeren aan je zadel en andere rijaccessoires. Daarnaast kun je bij Vrielink je paardendekens laten wassen en repareren.

Kom langs in de nieuwe winkel aan de Vlijtseweg 192 en ervaar nog de geur en de sfeer van een ‘echte’ ruitersportzaak!


Meer over Vrielink ontdekken?

Vrielink speciaalzaken

Geopend09:00 - 17:00

Vlijtseweg 192, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.