5 onmisbare gereedschappen voor het onderhoud van je tuin

Aangeboden door Poel Bosbouwartikelen 18 maart 2019

Het is bijna voorjaar! Ook bij Poel Bosbouwartikelen in Noord begint het te kriebelen en zijn de STIHL-voorjaarsacties inmiddels gestart. Is jouw tuin nog niet helemaal klaar voor de lente? Geen probleem, met deze vijf tips van Poel ben je in een handomdraai klaar. 

Stralende grasmat

De lente is een perfect moment om je gazon te trakteren op een opfrisbeurt. Door te verticuteren verwijder je mos, gazonschimmel en onkruid. Zo krijgt het gras weer ruimte om te stralen! Een STIHL verticuteermachine is bij Poel Bosbouwartikelen al verkrijgbaar vanaf €179.

Snoeibeurt

Het snoeien van de tuin staat natuurlijk ieder jaar weer op de planning. De Löwe-tuinscharen zijn ideaal voor het bijsnoeien en het geven van grotere snoeibeurten. Test het voordeel van de Löwe-scharen zelf bij Poel Bosbouwartikelen aan de Steenbokstraat 45. Een Löwe-handschaar is al verkrijgbaar vanaf €32.

POEL gereedschappen
Foto: Löwe

Safety first!

Schone handen houden en geen wondjes bij het werken in de tuin of bij het snoeien van de bramenstruik? Dan zijn de speciaal voor Poel ontwikkelde handschoenen de ideale oplossing. Soepele slijtvaste handschoenen zijn al vanaf €2,40 in de winkel of online verkrijgbaar.

Eigen brandhout

Ooit je eigen brandhout gezaagd? Kant-en-klaar brandhout kopen is natuurlijk ook een optie, maar het kan goedkoper én leuker. Een STIHL-kettingzaag is nu beschikbaar vanaf €179. Brandhout zagen ging nog nooit zo makkelijk!

POEL gereedschappenBlote voeten in het gras

Een mooi gazon maakt van je tuin je nieuwe thuis: het is de plek waar je geniet van de buitenlucht, de zonsondergang en een barbecue met vrienden. Niets lekkerder dan op blote voeten door het gras lopen, toch? Goede reden om je gazon in topvorm te houden.

Toch nog even snel die kantjes maaien? Dat kan met de STIHL accu grastrimmer vanaf €129.

Persoonlijk advies

Groene vingers zijn natuurlijk een goed begin, maar met de juiste machines maak je van je tuin de favoriete plaats voor het hele gezin. De medewerkers van Poel Bosbouw helpen je persoonlijk bij het maken van de juiste keuze.

En op zoek naar nog meer voordeel? Zolang de voorraad sterkt zijn alle Viking-grasmaaiers bij Poel in de uitverkoop!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Poel Bosbouwartikelen. Meer over Poel Bosbouwartikelen ontdekken?

Poel Bosbouwartikelen bouwmarkten

Nu open09:00 - 16:00

Steenbokstraat 45, Apeldoorn

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.