Online supermarkt Picnic bezorgt straks ook in Apeldoorn!

Door Natalie Polman 23 april 2019

Het is eindelijk zover: Picnic bezorgt vanaf juni ook in Apeldoorn! Je kunt je vanaf nu registreren op de app van deze online supermarkt.

Picnic is een online supermarkt die eind 2015 in Nederland werd gelanceerd. Op dit moment bezorgt het bedrijf boodschappen aan ruim 275.000 klanten in zeventig steden en nu komt Apeldoorn daar bij.

Vanaf juni zullen acht elektrische bezorgwagentjes en 25 bezorgers aan de slag gaan om meer dan 72.000 huishoudens te kunnen bedienen. Eind 2019 moet het aantal zijn gegroeid naar 20 karretjes en 60 bezorgers. Het distributiepunt van Picnic zit aan Kanaal Noord 180.

Gratis thuisbezorgd

Picnic bezorgt je boodschappen gratis aan huis. Als klant kies je wanneer je je boodschappen thuisbezorgd wil hebben en via de Picnic boodschappenradar zie je tot op de minuut precies hoe laat de bezorging zal plaatsvinden.

Registreren in de app

Vanaf juni kunnen we dus online boodschappen bestellen, maar je kunt je nu alvast registreren met de Picnic-app! Zo verzeker je je van een plek op de wachtlijst. Iedereen die op de wachtlijst staat wordt gefaseerd toegelaten.Meer over Picnic Apeldoorn ontdekken?

Picnic Apeldoorn

boodschappen

Nu gesloten09:00 - 18:00

Kanaal Noord 180, Apeldoorn

Bekijk meer:boodschappen

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.