Mannen opgelet! Nieuwe merken en zomercollectie bij Tempelman Exclusive

Aangeboden door Tempelman Exclusive 6 maart 2019

Bij Tempelman Exlusive is de lente begonnen: de voorjaars- en zomercollectie is binnen! Hoe Apeldoornse mannen komend seizoen gekleed gaan? In nieuwe merken, frisse kleuren, zomerse jeans, chino’s en lekker luchtig wit. 

Nieuwe merken

Voor Willem Timmer, eigenaar van Tempelman Exclusive aan de Korenstraat, kan de lente niet vroeg genoeg beginnen: “We hebben een aantal nieuwe labels in huis, waaronder het merk Cavallaro. Van dit merk hebben wij prachtige modieuze colberts in frisse tinten en dessins. Wat je veel gaat zien deze zomer is de ruitcolbert.”

Ook belangrijk dit jaar is comfort. “Veel colberts hebben een perfecte pasvorm door de stretch die er in verwekt is. Combineer het met een klassiek shirt van bijvoorbeeld Eton, een meer casual overhemd van Genti of met een polo van Gran Sasso.”

Tempelman nieuwe collectie

Van Iceberg tot Mason’s

Mannen die de laatste mode op de voet volgen kunnen bij Tempelman Exclusive terecht voor labels van onder andere Iceberg, Versace Jeans Couture, Emporio Armani EA7, en Lyle & Scott.

De jeans en chino’s van Jacob Cohën, Tramarossa en Mason’s zijn perfect voor zachte voorjaarsdagen en lange zomeravonden op het terras. Qua kleur kan eigenlijk alles dit jaar, laat Willem weten. “We zien veel blauw en pasteltinten in polo’s, pullovers en t-shirts. Wit doet het natuurlijk altijd goed.”

Behalve de winkel wordt ook de webshop klaargemaakt voor het voorjaar. Neem vast een kijkje op www.tempelman-exclusive.nl of volg Tempelman Exclusive op Instagram en Facebook om nieuwe producten als eerste te zien.

Tempelman nieuwe collectie
Foto: Tempelman Exclusive

[email protected]

Wil je de stijlen van Tempelman in verschillende combinaties graag in het echt zien, kom dan naar de jaarlijkse modeshow in de Korenstraat: [email protected]

Op zaterdag 6 april 2019 verandert de hele Korenstraat in één grote rode loper en laten modellen zien wat Tempelman Exclusive in huis heeft. Muziek, een drankje en hapje en hopelijk volop zon gaan het feest compleet maken. De shows vinden plaats om 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Zet hem vast in je agenda!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tempelman Exclusive. Meer over Tempelman Exclusive ontdekken?

Tempelman Exclusive kledingwinkels

Nu open10:00 - 17:30

Korenstraat 132, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.