Nieuw! HOZA heeft zijn campingafdeling flink uitgebreid

Aangeboden door HOZA 11 juli 2019

HOZA is meer dan ooit een paradijs voor vakantiegangers. Met een vernieuwde en uitgebreidere campingcollectie heeft de winkel inmiddels alles voor in de caravan, kamper of tent; of je nu op zoek bent naar tuinstoelen, een luifel of een oventje.

Uitbreiding

“We zijn een paar jaar geleden al begonnen met het uitbreiden van onze campingafdeling,” vertelt eigenaar Ronald IJsseldijk. “Toen iedereen in Apeldoorn stopte met de verkoop van campingspullen hebben wij dat juist opgepakt. Maar dit jaar is de afdeling wel echt een heel stuk groter geworden.”

Vanaf nu kunnen vakantiegangers bijvoorbeeld ook bij HOZA terecht voor matrassen voor caravans. “We hebben standaard maten, maar leveren ook maatwerk. Ook voor boten kunnen we matrassen laten maken.”

Foto's: HOZA

Van tentstokken tot ovens

Op de bovenverdieping van de bouwmarkt kun je nu terecht voor de meeste uiteenlopende campingartikelen. Van basisproducten als losse tentstokken, vloeistoffen en haringen, tot servies, waterkokers, tuinsets, buitenlampen, heaters en koelboxen.

Meer van het glamperen? Voor reizigers die van comfort houden verkoopt HOZA onder meer kleine oventjes en luxe koffiezetapparaten voor in de caravan.

Foto's: HOZA

Deze bijdrage wordt je aangeboden door HOZA. Meer over HOZA ontdekken?

HOZA bouwmarkten

Vandaag gesloten

Zwolseweg 323, Apeldoorn

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.