Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: maak vóór 2021 nog gebruik van je brillenvergoeding

Aangeboden door Van Wamelen Optiek 5 november 2020

Het was een bijzonder jaar. Ergens tussen de lockdowns, hittegolven, thuisvakanties en mondkapjes zagen we het af en toe echt even niet meer zitten. Maar gelukkig kunnen we voor beter zicht en een (rooskleurige) bril altijd terecht bij Van Wamelen Optiek. Tip van de opticiens: check je polis even of je nog recht hebt op een brillenvergoeding dit jaar!

Brillenvergoeding 2020

Toe aan een nieuwe bril of lenzen? De oogspecialisten van Van Wamelen Optiek raden je aan om eens goed naar de polis van je zorgverzekeraar te kijken. Misschien ligt er in je aanvullende verzekering namelijk nog een meevallertje op je te wachten in de vorm van een vergoeding voor een bril of lenzen. Je kunt hier tot 1 januari 2021 gebruik van maken. Zeker de moeite waard om even te controleren dus!

Team uitgebreid

Ook zonder vergoeding ben je bij Van Wamelen Optiek aan het goede adres. Met merken als Tavat, Etnia Barcelona, VM L’atelier (3D-geprinte brillen), Dilem (met verwisselbare veren) en Woodys Barcelona heeft de optiekzaak voor elke smaak en elk budget iets in huis.

En wist je dat het team onlangs is uitgebreid met een nieuwe opticien? Met haar komst zorgt Maike ervoor dat er nu vier ervaren opticiens en oogspecialisten voor je klaarstaan bij Van Wamelen Optiek. Daarnaast kun je terecht bij optometrist Tom en wordt je altijd vriendelijk ontvangen door gastvrouw en styliste Eline.

Afspraak maken

Maak een afspraak door te bellen naar 055-3010720, stuur een mail naar [email protected] of kom langs in de winkel om een nieuwe bril of lenzen uit te zoeken!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Wamelen Optiek. Meer over Van Wamelen Optiek ontdekken?

Van Wamelen Optiek

opticiens

Geopend09:00 - 17:30

Linie 385, Apeldoorn

Bekijk meer:opticiens

adv.