Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klussen in en om het huis? Praxis Apeldoorn bezorgt je aankopen gratis thuis

Aangeboden door Praxis 8 juli 2020

Fijn dat we dit jaar eindelijk eens aan al die klussen in en rond het huis toekomen. Hoe we al die schuttingen, tegels, dat houtwerk en die planten thuis krijgen? Daar heeft Praxis Apeldoorn een exclusieve gratis bezorgservice voor. Ook na de coronaperiode!

Gratis thuisbezorgd

Viooltjes, potgrond, gereedschap en klusmaterialen. Gaan we deze zomer dan eindelijk die nieuwe vloer leggen en onze tuin inrichten? Bij Praxis Apeldoorn doe je met gepaste afstand al je inkopen. En heb je geen vervoer om de artikelen mee naar huis te nemen? Kom je op de fiets, is je auto niet groot genoeg of zie je het niet zitten om met je nieuwe sierbestrating over de parkeerplaats van de bouwmarkt te sjouwen?

Geen probleem, je rekent je aankopen in de winkel af en alle producten worden de volgende dag in en rond Apeldoorn gratis thuisbezorgd. Of het nu gaat om je nieuwe verlichting, tuinhout, buitenplanten of verpakkingen laminaat. Je kunt trouwens altijd gebruik maken van deze gratis bezorgservice van Praxis Apeldoorn, ook na corona!



Deze bijdrage wordt je aangeboden door Praxis. Meer over Praxis ontdekken?

Praxis

bouwmarkten

Geopend09:00 - 21:00

Kayersdijk 109, Apeldoorn

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.