Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jennifer van WAAR Apeldoorn heeft een nieuwe webshop: ‘Ik bezorg cadeaus met de bakfiets bij je thuis’

Aangeboden door WAAR Apeldoorn 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR in de Marktstraat. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te speuren tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Apeldoorn iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en met de bakfiets persoonlijk bij je thuisbezorgd!

Bij WAAR Apeldoorn kun je terecht voor een cadeau waarbij kwaliteit, duurzaamheid en eerlijkheid voorop staan. Eigenaar Jennifer van Vliet vertelt: “Mijn winkel is een plek vol spullen waar niet alleen de klanten blij van worden, maar ook de makers en de natuur.”

Tekst gaat door onder de foto.

WAAR Apeldoorn

Nieuwe webshop

Nu mensen tijdens de coronaperiode niet zo makkelijk naar de winkel kunnen komen, is Jennifer dan ook blij met de nieuwe lokale webshop.

“Als mensen bij WAAR online bestellen, kom je er als franchisenemer normaal gesproken helemaal niet meer aan te pas. Maar met deze lokale webshop komt de bestelling direct bij mij binnen. Dat is financieel natuurlijk fijn, maar het betekent ook dat ik gewoon de service kan bieden die klanten gewend zijn. Dat ik pakketjes van een persoonlijke boodschap kan voorzien bijvoorbeeld.”

Dit kun je er kopen

In de webshop van WAARwinkel Apeldoorn vind je voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer.

Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komt Jennifer je bestelling met de bakfiets zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Kerstpakket met een goed verhaal

Wie dit jaar op zoek is naar een duurzaam kerstpakket voor haar of zijn medewerkers hoeft trouwens ook niet meer verder te zoeken. “Ik kan kerstpakketten helemaal op maat maken met de producten die je zelf uitzoekt.” Bekijk hier vast wat voorbeelden van kerstpakketten of stel zelf iets samen.

Tekst gaat door onder de foto.

Foto's: WAAR Apeldoorn

Aanrader: geef een cadeaubon van WAAR als kerstpakket. Hiermee kunnen je collega’s zelf iets uitzoeken. Speciaal hiervoor heeft Jennifer namelijk de Digitale Kerstmarkt op haar website in het leven geroepen. “Hier laat ik in filmpjes álles zien wat ik in de winkel heb. Ik heb bijvoorbeeld een grotere collectie sieraden en boeken dan andere WAAR-winkels.”

Met de cadeauboncode kun je als werknemer online doorgeven welke producten je wil hebben. Zoek bijvoorbeeld een waanzinnig mooi gouden kettinkje uit van de Zweeds-Nederlandse ontwerper Julia Otilia. Probeer de Dromenplanner of Het 6 minuten Dagboek eens uit. Of houd het lokaal, door Apeldoornse chutneys en jam of een thermosbeker van het Apeldoornse Retulp aan je bestelling toe te voegen.

Tekst gaat door onder de foto.

WAAR Apeldoorn

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Apeldoorn

En dat is nog niet alles, want ook Jennifer heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code ‘IndebuurtApeldoorn‘.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR Apeldoorn. Meer over WAAR Apeldoorn ontdekken?

WAAR Apeldoorn cadeauwinkels

Gesloten12:00 - 17:00 *

Marktstraat 1A, Apeldoorn

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.