Jingle all the way: HOZA is omgetoverd tot kerstparadijs én geeft een feestje

Aangeboden door HOZA 28 november 2017

Het is december, we kunnen ein-de-lijk ongegeneerd kerstinkopen doen. Goed nieuws voor iedereen die niet kan wachten om een kofferbak vol kerstballen, engelenhaar en lichtgevende rendieren mee naar huis te nemen: HOZA Apeldoorn heeft de eerste verdieping omgebouwd tot magisch kerstparadijs én viert dit zaterdag 2 december met korting. 

Kerstaanbod

Op de kerstafdeling van HOZA is de voorpret voor de feestdagen alvast begonnen. Je vindt er alle soorten verlichting om je huis – van binnen en van buiten – de mooiste van de straat te maken, kunstbomen in verschillende maten en soorten en natuurlijk de meest uiteenlopende boomversieringen. Van oudroze en lekker kitsch tot klassiek goud met rood. Wat je stijl ook is, aan iedereen is gedacht. Maak het af met kussens, kaarsen en woonaccessoires die je de rest van de winter kunt laten staan.

Oliebollen en korting

De kerstafdeling op zich is al een goede reden om naar HOZA te gaan. Wie dat ook nog op zaterdag 2 december doet is slim. Die dag staat HOZA namelijk in het teken van kerstmis en krijg je 15% korting op alle kerstartikelen. Bovendien krijgt iedere klant een gratis, verse oliebol. Goede manier om de feestmaand te beginnen! HOZA is zaterdag 2 december van 8.00 tot 17.00 uur geopend.

Familiebedrijf

HOZA is al ruim 60 jaar een begrip in Apeldoorn en omstreken. Het familiebedrijf aan de Zwolseweg weet wat zowel vakmensen als doe-het-zelvers nodig hebben en voorziet hen dan ook van een breed productaanbod en de beste persoonlijke service. 

Je kunt in de winkel onder meer terecht voor gereedschappen, machines, ijzerwaren, werkkleding, tuinhout en tuinmeubelen. Rond deze tijd van het jaar bezorgen de deskundige medewerkers van HOZA alle Apeldoornse klussers en vakmannen graag een gezellige kerst.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HOZA. Meer over HOZA ontdekken?

HOZA bouwmarkten

Nu gesloten08:00 - 18:00

Zwolseweg 323, Apeldoorn

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.