Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Apeldoorn vind je de mooiste (en meeste) bikini’s en badpakken voor zomer 2020

Aangeboden door Bodywear Superstore 18 juni 2020

Zomer 2020 staat op uitbarsten. En of het nou zonnen op het strand of pootjebaden in de achtertuin wordt, we willen hoe dan ook mooie badkleding aan! Ilse Versteeg van Bodywear Superstore Apeldoorn: “In badkleding laten we veel van onszelf zien, vandaar dat het extra belangrijk is dat we ons er veilig in voelen.”

Voor wie nog nooit bij Bodywear Superstore naar binnen is gestapt: de lingerie- en badmodewinkel is een paradijs voor iedere vrouw. Bodywear badmode 2020 (3)Of je nu van praktisch, verleidelijk, kant, katoen, kleurrijk of subtiel houdt en of je nu een kleine of grote cupmaat hebt.

Behalve voor lingerie en nachtmode (en ondermode voor heren!) kun je er terecht voor de grootste collectie badmode van Nederland. Heb je rondingen die in dat ene model bikini zo goed uitkomen? De familie Versteeg heeft het. Cupmaat K? Geen probleem. Weet je niet goed wat mooi staat bij jouw figuur? Team Bodywear laat je verschillende modellen passen om de perfecte badkleding te vinden.

Ook voor heren is er overigens ook een grote collectie zwemkleding in alle kleuren en vormen.

Badpakken

Ilse: “Ook dit jaar zijn badpakken weer erg populair. Logisch, want een badpak geeft comfort, maakt een mooi silhouet en kan ook nog eens ontzettend vrouwelijk zijn. Wij hebben ze in allerlei maten, kleuren en modellen.” Van diep uitgesneden tot verstevigend, met boho-printjes, klassiek, met Franse flair, prothesebadpakken en chloorbestendig.

Tekst gaat door onder de foto’s.

“Is een badpak net iets te gesloten voor je dan is de tankini een goed alternatief. Deze is bedekt op de plekken die je prettig vindt, maar bestaat wel uit twee onderdelen. Het broekje met het langere topje zorgt ervoor dat je je comfortabel op het strand kan bewegen. En voelt het veilig genoeg? Dan doe je het topje iets omhoog zodat je buik ook een kleurtje krijgt.”

Tekst gaat door onder de Instagrampost.

Bikinitrends

Hou je meer van bikini’s? “Met de pasvorm die bij je lijf past krijg je de juiste steun en komen je vrouwelijke vormen uit op een manier die jij prettig vindt.” Bij Bodywear Superstore aan de Zwolseweg heb je daarom altijd de mogelijkheid om verschillende modellen te passen en te zien wat echt bij je past.

Qua trends hangt Bodywear deze zomer vol met bikini’s met bohemianprints voor die mooie Ibiza-look, high waist-broekjes, klassieke strepen, bikinitops met ruffles, pittige luipaardmotiefjes en sexy jaren 50 vibes.

Tekst gaat door onder de foto’s.

Cupmaat A t/m L

Heb je een grotere of juist kleinere cupmaat en kun je moeilijk slagen voor een goed passende bikini of een badpak? Bodywear Superstore verkoopt badmode én lingerie in de cupmaten A tot en met L.

Bodywear is gewoon geopend. “Om het passen zo veilig en prettig mogelijk te maken hebben wij aanpassingen gedaan in onze paskamers en in de winkel. Samen maken we het passend!” Je kunt bij de zaak aan de Zwolseweg 221 gratis voor de deur parkeren. Bekijk de fotogalerijen hierboven, de Instagrampagina en de webshop van Bodywear voor meer inspiratie!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bodywear Superstore. Meer over Bodywear Superstore ontdekken?

Bodywear Superstore

lingeriezaken

Gesloten09:00 - 18:00

Zwolsweg 221, Apeldoorn

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.