Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heel veel nieuwe toys voor vrouwen en stellen in vrouwvriendelijke erotische winkel Womaniser

Aangeboden door Womaniser 27 juli 2020

Otto Abrahams, eigenaar van erotische winkel Womaniser aan de Asselsestraat, heeft zijn collectie toys, kleding en lingerie de afgelopen tijd flink uitgebreid. En voor iedere nieuwsgierige single en elk koppel (jong, oud, ervaren, nieuw en kinky of niet) is dat een goede reden om eens een kijkje te nemen. Met een drone maakte Otto een gaaf filmpje dat alvast de indrukwekkende collectie laat zien. 

Geen entree door een smoezelig gordijn, maar juist een open, lichte winkel met alles waar vrouwen en stellen van kunnen dromen. Ben je nieuw in de wereld van erotisch plezier in bed? Of klaar om iets anders te proberen? Neem alle tijd om rond te kijken. Kom je er niet uit, dan staat achter de toonbank een onbevooroordeelde Otto om je op weg te helpen.

De vrouwvriendelijke erotiekwinkel

Womaniser staat bekend als de luxe en vrouwvriendelijke erotiekwinkel in Apeldoorn waar je met een lach en goed advies wordt ontvangen. Of je nu komt voor een flesje glijmiddel of voor een harnas en touwen om je partner aan je bed te binden. Kijk rond tussen massage-oliën, lingerie, spannende kleding, dildo’s, vibrators, seksspelletjes, boeien en alles wat je ooit had willen proberen. Of laat Otto en zijn vrouw je adviseren hoe te beginnen of hoe verder te gaan.

Neem in onderstaande drone-video een virtueel kijkje bij Womaniser:

Collectie uitgebreid

Otto heeft zijn winkel recent uitgebreid met negen nieuwe vitrines en twaalf nieuwe merken en productlijnen. Nieuw in de collectie zijn onder andere de sexy body’s, babydolls en lingeriesetjes van merken als Noir Handmade en Leg Avenue. Bij Womaniser kunnen koppels tegenwoordig ook terecht voor de wereldberoemde speeltjes van We-Vibe.

Ken je de glazen plugs en dildo’s van het merk Chrystalino al? Die zijn zo mooi dat je ze bijna thuis in een vitrine zou leggen. De toys uit de nieuwe Swan-collectie hebben niet voor niets prijzen gewonnen en we kunnen eindelijk kennis maken met de vibrators en vibrerende cockrings met een gouden randje van het Nederlandse luxemerk VIVE. Toe aan iets nieuws? Je vindt Womaniser aan de Asselsestraat 25.

Foto's: Womaniser

Lees meer over Womaniser:

womaniser

Womaniser bestaat 8 jaar: ‘We zijn geen pornoshop’

Womaniser, Apeldoorns meest vrouwvriendelijke erotische winkel, viert feest! Het is deze maand 8 jaa...
womaniser

Otto runt vrouwvriendelijke erotische winkel Womaniser: ‘Iedereen stapt met een grote glimlach naar buiten’

Otto Abrahams runt sinds zeven jaar seksshop Womaniser, maar zit al véél langer in de seks-business....


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Womaniser. Meer over Womaniser ontdekken?

Womaniser

lingeriezaken

Vandaag gesloten

Asselsestraat 25, Apeldoorn

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.