Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een nieuwe lingeriewinkel voor alle maten vrouwen: ‘Jonge meiden hebben steeds vaker een grote cupmaat’

Aangeboden door Be®Nice Lingerie voor jou 26 november 2020

Goed nieuws voor vrouwen die houden van luxueuze lingerie die je zelfvertrouwen een enorme boost geeft. In een warm ingerichte winkel in Heerde, op zo’n twintig minuten rijden van Apeldoorn, vind je sinds kort Be®Nice Lingerie voor jou. De vrouwen achter de nieuwe speciaalzaak zijn Bernice den Boon (41) en haar moeder Mannie Veldkamp (64), die precies weten waarom goede lingerie zo ongelooflijk belangrijk is. Ongeacht je maat en leeftijd.

Mannie werkt al 12,5 jaar bij Vera Lingerie in Heerde als ze in maart 2020 de kans krijgt om de zaak samen met haar dochter over te nemen. De speciaalzaak krijgt een nieuwe naam, een frisse nieuwe collectie én een make-over. Door de automatische deuren kom je nu in een gezellige en moderne lingeriewinkel terecht waar je aan de grote koffietafel koffie drinkt terwijl je wacht.

Bij Be®Nice Lingerie kun je terecht voor lingerie van Marie Jo, PrimaDonna, Mey, Lisca, Empreinte en meer exclusieve merken die precies weten wat vrouwen met rondingen nodig hebben.

Foto's: Be®Nice Lingerie voor jou

‘Lastige’ maat

Die interesse in lingerie voor élk soort vrouw zat er eigenlijk al heel lang in bij beide vrouwen. “Bernice had zelf altijd een ‘lastige’ maat”, vertelt moeder Mannie. “Ze vond het vroeger heel vervelend dat ze daar zo mee zat te struggelen. En ik dacht steeds ‘daar moet toch een oplossing voor zijn’. We hebben zelfs een keer een fabrikant gemaild. Er moet toch ergens een specialist zijn?”

“Ik heb wel bh’s gedragen die prima zaten,” zegt Bernice. “Maar ik wist dat het beter kon. Met een grote cupmaat kun je bij veel winkels gewoon niet terecht.” Uiteindelijk komt alles samen bij Vera Lingerie in Heerde. “Door Truus, de toenmalige eigenaar, werd ik eindelijk goed geholpen. En dan merk je wat een goede bh kan doen. Ik heb nu geen nekpijn meer, dat is gewoon weg.”

Door zelf de specialist te worden die ze vroeger misten willen Bernice en Mannie nu iets voor andere vrouwen betekenen. “Voor vrouwen die niet de juiste bh dragen is onze ervaring een toegevoegde waarde. Het is zo mooi als je een vrouw zelfverzekerd de winkel uit ziet lopen. Dat kan al met een bh zijn van €50,-. Het gaat erom dat de bh goed zit. Dat is het allerbelangrijkste.”

Cupmaat A tot en met K

“Iedere vrouw zit anders in elkaar,” zegt Mannie. “Jonge vrouwen, grote cupmaten, kleine maatjes, het is allemaal even belangrijk. Met ‘Lingerie voor jou’ bedoelen we dus ook echt lingerie voor iedereen.”

‘Je ziet nu veel bloemetjes, romantisch kant en mooie herfstkleuren’

Daarom kun je in Heerde terecht voor cupmaat A tot en met K met een omvang van 65 tot 105. “Ik was vroeger een uitzondering op de regel,” zegt Bernice. “Maar je ziet een duidelijke verschuiving. Jonge meiden hebben steeds grotere cupmaten en willen ook gewoon een leuk setje aan. En vrouwen zijn kritischer dan vroeger. Wij zorgen ervoor dat er voor al die vrouwen mooie lingerie is.”

Bernice lingerie voor jou
Foto: Be®Nice Lingerie voor jou

Draag je wel de goede maat?

Want alles begint met de goede maat. Heb jij geen idee of je wel de goede bh draagt? Geen zorgen, je bent niet de enige. Bernice en Mannie hebben decennia ervaring in het vak en zijn gespecialiseerd in problematiek die hoort bij een bh. “We vragen daarom veel aan een nieuwe klant,” legt Bernice uit. “Hoe komt het dat je bh niet goed zit? Wat zit er niet fijn? Wat voor klachten heb je? Misschien heb je de bandjes al maanden niet omhoog getrokken. En ander veelvoorkomend probleem is dat de achterkant omhoog kruipt. Dan heb je waarschijnlijk een te grote omvang gekocht.”

Mannie: “Verder kijken we naar je lichaam en wat je wel en niet wil benadrukken. Wist je dat je het beste om het half jaar je maat kan laten opmeten? Ben je bijvoorbeeld zwanger geweest, val je af, kom je aan of ben je in de overgang, dan verandert je maat. Er zijn maar weinig mensen die nooit veranderen.”

Romantiek en herfstkleuren

Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig bewijzen de bijzondere merken waar Mannie, Bernice en hun team mee werken dat lingerie functioneel én prachtig kan zijn. Bovendien is lingerie vrij tijdloos, volgens Mannie. “Dat vind ik mooi, want waarom zou je iedere keer iets nieuws moeten verzinnen? Je ziet nu veel bloemetjes en romantisch kant. En mooie herfstkleuren. Paars, donkerblauw, bruin en bordeauxrood, je kunt geen herfstkleur verzinnen of we hebben het in de collectie.”

Ook voor nachtmode, elegante badjassen en kimono’s, shapewear, huispakken en dameskleding ben je bij Be®Nice Lingerie aan het goede adres. “We willen een zo compleet mogelijk aanbod hebben. Het handige is dat je hierdoor ook gelijk kan zien hoe je bh staat met iets eroverheen.”

‘Al komt de koning op bezoek, deze huispakken kun je altijd aan’

En wie bij een huispak denkt aan iets wat je echt alleen met de gordijnen dicht in huis kan dragen, think again. Merken als Féraud, Rösch, Taubert en Ringella tillen het huispak naar een heel nieuw niveau. “Ze zijn zo mooi,” zegt Bernice. “Al komt de koning op bezoek, deze huispakken kun je altijd aan. Op social media posten mensen er constant over. En hoe fijn is het om thuis geen knellende broek aan te hebben?”

Online en offline shoppen

Zelf een kijkje nemen? Je vind Be®Nice Lingerie aan de Zwolseweg 2 in Heerde. Kom langs om eens te kijken in de collectie, laat het team je helpen de juiste maat te vinden of neem een kopje koffie aan de grote koffietafel terwijl je wacht. Neem ook eens een kijkje in de nieuwe webshop, waar je niet alleen voor de uitgebreide collectie, maar ook voor persoonlijk advies terecht kunt. “We willen weten waar vrouwen tegenaan lopen en ze daarbij helpen. Dus ook via de chat kunnen we je helpen.”

Win een MAGIC box met elke dag een cadeautje tot de kerst

Jezelf voor de feestdagen iets leuks cadeau doen? Be®Nice Lingerie heeft nu een leuke winactie. Ze geven een MAGIC box weg, met daarin iedere dag een cadeautje tot kerst ter waarde van € 75,-. Wil je weten hoe jij kunt winnen? Kijk dan op de Facebookpagina van Be®Nice Lingerie.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Be®Nice Lingerie voor jou. Meer over Be®Nice Lingerie voor jou ontdekken?

Be®Nice Lingerie voor jou


Zwolseweg 2, Heerde

adv.