Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een nieuw bed uitzoeken kan gelukkig gewoon in de winkel bij Slaapidee

Aangeboden door Slaapidee Apeldoorn 28 april 2020

Als je ergens 1,5 meter afstand kan houden is het in een pand van 450 m². Met dat voordeel heeft Slaapidee zijn beddenspeciaalzaak in korte tijd omgevormd tot winkel waar klanten ook tijdens de coronatijd veilig terecht kunnen voor een nieuw matras, beddengoed, boxspring of hoofdkussen.

Want een bed online kopen, dat is toch wel een groot risico. “De ergonomische lighouding, de kleur, de stevigheid van de matras. Die dingen kun je niet online beoordelen, die moet je ervaren,” zegt Marcel, slaapexpert bij Slaapidee Apeldoorn. “Een goed bed komt met een persoonlijk advies, want een goed bed is aangepast aan jouw behoeften.”

Bedden testen

Als je een boxspring of matras koopt is het natuurlijk belangrijk dat je even proefligt. Je moet er uiteindelijk wel jaren op slapen! Bij de speciaalzaak aan de Stationsstraat hebben ze voorzorgsmaatregelen genomen. “We maken tijdens de coronatijd gebruik van wegwerpmoltons. Hierdoor kun je alsnog testen of de matras of het kussen goed voor je is.”

Slaapidee
Foto: Slaapidee Apeldoorn

Personal shopping

Ben je op zoek naar een bed, boxspring, kussen of een nieuw matras en wil je ruim de tijd om je wensen door te nemen en te testen? Maar vind je het niet prettig om dit te doen als er andere mensen in de zaak zijn?

Slaapidee doet buiten de standaard openingstijden de deur graag open op afspraak. Bel om een afspraak te maken naar 055 – 522 15 76.

Aangepaste openingstijden

Slaapidee Apeldoorn is voorlopig op de volgende tijden geopend:

  • Maandag 13.30 – 17.00 uur
  • Dinsdag 10.00 – 17.00 uur
  • Woensdag 10.00 – 17.00 uur
  • Donderdag 10.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 17.00 uur


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Slaapidee Apeldoorn. Meer over Slaapidee Apeldoorn ontdekken?

Slaapidee Apeldoorn

speciaalzaken

Geopend09:30 - 17:30

Stationsstraat 37, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.