Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de modetrends deze zomer volgens Ellen van terStal

Aangeboden door terStal Anklaar 30 juni 2020

Blote benen en gebruinde schouders, of je nu de hele zomer thuis blijft of voorzichtig weer een vakantie boekt, we willen stralen in een nieuwe zomergarderobe! Wij vroegen winkelmanager Ellen van terStal Anklaar welke zomeritems voor kinderen en volwassenen we echt niet willen missen dit seizoen. 

“De aankomende periode zal onze winkel op de Anklaar regelmatig bevoorraad worden met hoogzomer-items in de allerlaatste trends,” vertelt Ellen. “En daar zit voor iedereen wel wat bij.”

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Terstal zomermode

Prints en borduursels

Deze zomer staat in het teken van de vele prints. “Zoals herenpolo’s met bloemenprint en jurkjes en rokken met dierenprints in zomerse kleuren. Maar ook mooie borduurseljurkjes en blouses ga je veel zien. In de herenlijn zien we deze zomer ook veel cold-dye effecten. Deze shirts zijn in een speciaal verfbad geweest waarmee de kleding een stoer uiterlijk krijgt.”

TerStal Anklaar

Fijne stoffen

“De stoffen van dit seizoen voelen als een tweede huid. Denk aan linnen en soepel vallende stoffen die luchtig zijn en zacht aanvoelen.” Niet verkeerd met die hete zomers in Nederland!

Twinnen met je mini-me

Wat is er leuker dan matchen met je mini-me? “Voor moeders en dochters en voor vaders en zonen heeft terStal de mini-me collectie ontwikkeld,” vertelt Ellen enthousiast. “Bij ons in de winkel hangen matchende jurkjes, shirts en polo’s voor ouder en kind. Leuk voor een verjaardag, feestje of gewoon voor een dagje strand.”

Foto's: TerStal Anklaar

Voor de allerkleinsten

Wist je dat je bij terStal ook voor pasgeboren baby’s terecht kan voor leuke kleertjes? “Niet iedereen weet het nog, maar we hebben babykleding vanaf maat 50, zwemkleding, sokjes en zelfs slaapzakken.”

Wat dacht je van een heerlijke luipaardprint badpakje voor je kleine spruit of een lief boxpakje als kraamcadeau!

Mondkapjes

Wie wel eens met het openbaar vervoer reist of het zekere voor het onzekere wil nemen kan bij terStal Anklaar terecht voor een mondkapje. “Ze kosten maar €3,99, zijn vaker te gebruiken en verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Bij de volgende levering zullen er ook mondkapjes voor kinderen komen.”

Ook op zondag open

Je bent welkom om bij terStal Anklaar veilig en met gepaste afstand te komen winkelen. De deuren van de modewinkel staan elke dag van de week wagenwijd voor je open. “We zijn nog steeds zo blij terug te zijn op de Anklaar,” zegt Ellen. “En we zijn zeven dagen per week geopend. De koopzondagen op de Anklaar zijn super gezellig nu er meer eetgelegenheden zijn.”

Wist je trouwens dat je je RegelRecht-strippen en de Kidskaart bij terStal kan inleveren? Met deze strips kun je met korting winkelen. Kijk voor meer inspiratie op de Instagrampagina van terStal.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door terStal Anklaar. Meer over terStal Anklaar ontdekken?

terStal Anklaar kledingwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Operaplein 101, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels

Wij gingen langs toen terStal Anklaar opnieuw opende op de Anklaar:

terStal Anklaar

De nieuwe terStal op de Anklaar is open en wij namen een kijkje

Op de nieuwe Anklaar kon een kledingzaak voor het hele gezin natuurlijk niet ontbreken. Bij terStal ...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.