Apeldoorn

×

indebuurt categorie√ęn

Meer indebuurt

Service

De nieuwe terStal op de Anklaar is open en wij namen een kijkje

Aangeboden door terStal Anklaar 28 oktober 2019

Op de nieuwe Anklaar kon een kledingzaak voor het hele gezin natuurlijk niet ontbreken. Bij terStal hebben ze familiemode voor jong en oud en tegen leuke prijzen. Wij namen een kijkje in de nieuwe winkel en troffen een trotse rayonmanager. Inge Schonewille is maar wat trots op haar nieuwe vestiging.

“Het hele gezin kan bij ons komen winkelen, dat is lekker makkelijk toch? We hebben voor zowel dames, heren als kinderen een uitgebreide collectie en ook voor sokken, ondergoed, nachtkleding en accessoires hoef je geen andere winkel meer in.” De ruim opgezette winkel in het nieuwe winkelcentrum toont een uitgebreide collectie die snel wisselt. Altijd up-to-date voor de laatste trends dus.

Foto's: indebuurt.nl

Laatste trends

Inge is heel blij dat ze eindelijk terug is op de Anklaar. “We zijn jaren weg geweest uit de wijk, het is geweldig om nu zo’n mooie, grote vestiging te hebben die helemaal van deze tijd is. We leggen de nadruk op de laatste modetrends door mooie catwalks in de winkel. Dan kun je snel zien hoe de mode van het seizoen eruit ziet en hoe je items mooi met elkaar kunt combineren.”

Goede reacties

De reacties van het winkelend publiek zijn ook bijzonder goed. “De openingsdagen waren enorm succesvol. Veel klanten waar heel nieuwsgierig naar onze nieuwe winkel. We zijn echt een beetje overweldigd door de drukte en de positieve geluiden”, zegt Inge. “Veel klanten zeggen ons gemist te hebben, ze zijn blij dat we terug zijn en weer lekker in hun eigen buurt hun kledingkast kunnen aanvullen.”

Zelf ook een kijkje nemen in de nieuwe terStal? De winkel op winkelcentrum Anklaar is zeven dagen per week geopend!


Meer over terStal Anklaar ontdekken?

terStal Anklaar kledingwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Operaplein 101, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.