Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dé modemusthaves voor heren dit najaar, volgens modeguru Fred van Leer

Aangeboden door Shoeby Anklaar 4 oktober 2020

Van ruitenprint en coltrui tot cargo jeans en hoodie; de nieuwe herencollectie van Shoeby en Fred van Leer brengt dé musthaves voor het najaar. Thuiswerken in stijl was nog nooit zo comfortabel!

Heren, dit is een goed moment om je garderobe te updaten. Vanaf zondag 4 oktober 2020 hangt de nieuwe Fred van Leer x Shoeby herencollectie in de rekken bij Shoeby Anklaar.

Tekst gaat verder onder de foto.

Fred van Leer en Shoeby (1)
Foto: Shoeby

Van businesslook tot bankpak

In de hoofdrol dit najaar: ruiten, de hoodie en jeans. “Ruiten zijn natuurlijk nog steeds all over the place,” legt Fred uit. “In deze collectie vind je daarom een mooi geruit hemd, een goed jasje en een toffe jogger met ruitprint.”

De hoodie is trouwens een terugkomend item in de collecties die de stylisten van Shoeby en Fred tot nu toe al ontwierpen samen. En niet zonder reden. Fred: “Wat mij betreft is de hoodie een van dé essentials van je najaarsgarderobe. Het is de perfecte luie trui voor een lazy sunday, maar je draagt ‘m ook heel cool op een jeans. Over jeans gesproken; daarbij zijn we voor zwart cargo gegaan, op dit moment razend populair. En er is een waanzinnige grijze destroyed jeans!”

Tekst gaat verder onder de foto.

Fred van Leer en Shoeby (1)
Foto: Shoeby

Combineren, heren!

De focus van de collectie ligt op detail en pasvorm. Het toverwoord? Combineren. “Een goede herengarderobe heeft maar weinig nodig,” stelt de modestylist. “Met een paar fijne items verander je
een casual look zó in een classy outfit.”

Thuiswerken en uit lunchen tijdens coronatijd? Draag het reversible jasje uit de collectie lekker nonchalant en casual met een T-shirt eronder. Kunnen we straks hopelijk weer naar een bescheiden feestje of een businessmeeting? Combineer het jasje dan heel stylish met een mooi hemd of een col.

Vanaf 4 oktober in de winkel

De nieuwe herencollectie hangt nu in de winkel bij Shoeby Anklaar. Kijk ook eens op shoeby.nl voor inspiratie.

Houd @shoeby en @fredvanleer in de gaten om te zien op welke feestelijke manier de komst van de collectie wordt gevierd. Hier alvast een kleine greep uit de nieuwe collectie:

Modeguru Fred van Leer

Stylist en presentator Fred van Leer is al vanaf zijn 25e actief in de mode. Je kent hem vast nog als coach bij Hollands Next Top Model, hij heeft eigen TV programma’s zoals Say Yes To The Dress Benelux, Alles Uit De Kast op TLC en is binnenkort te zien in Drag Race Holland: RuPaul’s Drag Race op Videoland. Ook kwam dit jaar zijn docu ‘Fred van Leer, het andere gezicht’ uit op Videoland.

In 2018 kwam zijn boek Leer van Fred uit en in 2019 ging hij het theater in. Zijn theatershow Leer van Fred Live is volledig uitverkocht en in reprise gegaan. In 2021 gaat hij door met de theatertour en staat hij twee avonden in Ahoy met Fred & Friends. Met 924.000 volgers heeft hij een van de succesvolste Instagram-accounts van Nederland.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shoeby Anklaar. Meer over Shoeby Anklaar ontdekken?

Shoeby Anklaar


Gesloten12:00 - 17:00

Operaplein 109 , Apeldoorn

adv.