Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van cat eye tot vierkant: deze opticien verkoopt de meest bijzondere zonnebrillen van Apeldoorn

Aangeboden door Van Wamelen Optiek 21 juli 2020

Natuurlijk kun je er ook terecht voor de klassiekers, maar ben je op zoek naar de zonnebril die juist niet iedereen heeft? Dan ben je bij Van Wamelen Optiek aan het goede adres. Bij de opticien op winkelcentrum ’t Fort vind je zonnebrillen van merken als Woow, Etnia Barcelona, Rebel en Woody’s, die met hun oogstrelend design perfect passen in de zonnebrillentrend van nu: vintage, groot en opvallend! 

Ook als je de zomer in Nederland doorbrengt is een goede zonnebril belangrijk. Of je nu in de tuin werkt, op je balkon zont, een boek leest op het strand of de hele dag op de boot zit, ook hier wil je je ogen goed beschermen tegen schadelijke uv-stralen van de zon. Wil je dit geheel in stijl doen, neem dan eens een kijkje in de zonnebrillencollectie van Van Wamelen Optiek. Naast de geliefde klassieke monturen zijn deze zomer de volgende modellen je nieuwe oogappels:

Cat eye en vintage

De jaren 50 en 60 komen meer dan ooit terug in de zonnebrillentrends van deze zomer. Met het iconische cat eye-model of met een gave oversized vintage zonnebril bescherm je je ogen dit jaar in stijl. Bij Van Wamelen Optiek vind je de bijzondere exemplaren van merken als 1921 Eyewear, Modo en Woow.

Foto's: Mathilde van Wamelen

Hoekige vormen

Vierkant, achthoekig of driehoekig; zonnebrillen in aparte vormen kom je dit jaar overal tegen. En weg met de gespiegelde glazen, je ogen mogen weer gezien worden. Het liefst door grote glazen in typische jaren 70 kleuren. Uit de collectie van Woody’s komen een aantal kleurrijke exemplaren en ook 1921 Eyewear weet waar we deze zomer mee gezien willen worden.

Foto's: Mathilde van Wamelen

Zonnebril voor elk moment

Het wordt dit jaar dus allemaal iets minder bescheiden, iets meer retro en een stuk groter. Maar ook liefhebbers van de klassieke pilotenbril kunnen opgelucht ademhalen. Deze tijdloze brillen zijn nog steeds in alle maten en kleuren te krijgen. Ga je liever voor klassiek en sportief? Dan is het Britse MINI Eyewear (van de Mini Cooper) je op het lijf geschreven.

De kleur van je brillenglazen zegt overigens niets over de hoeveelheid bescherming die ze bieden. Het team van Van Wamelen Optiek kan je meer vertellen over de beste opties voor jouw ogen, met en zonder sterkte. Ook als je veel op het water bent, graag gaat skiën of vaak in de auto zit is het verstandig te kijken naar een geschikte bril. De zonnebrillen van Serengeti bijvoorbeeld staan bekend om hun meekleurende en gepolariseerde glazen, die zorgen voor een prettig, rustig beeld in alle weersomstandigheden.

Foto's: Mathilde van Wamelen

Zonnebrillenactie

Vrijwel alle zonnebrillen uit de collectie zijn ook op sterkte te maken. En bestel je een complete bril op sterkte? Dan krijg je van Van Wamelen Optiek tijdelijk één glas cadeau. Kom langs in de winkel en kijk op Instagram en Facebook voor meer zonnebrilleninspiratie!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Wamelen Optiek. Meer over Van Wamelen Optiek ontdekken?

Van Wamelen Optiek

opticiens

Vandaag gesloten

Linie 385, Apeldoorn

Bekijk meer:opticiens

adv.