Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opgelet! Hier scoor je PrimaDonna lingerie mét korting

Aangeboden door Bodywear Superstore 16 oktober 2019

Heb jij je wintergarderobe op orde? In de maand oktober kan je bij Bodywear Superstore profiteren van 20% korting op de gehele collectie van PrimaDonna, mooi meegenomen toch?

Je zult het vast met ons eens zijn: het dragen van de perfecte bh haalt het beste in je naar boven. Inmiddels zijn er een hoop prachtige lingeriecollecties voor de herfst en winter binnengekomen bij Bodywear Superstore.

Vrijheid voelen

“Je lingerie draag je de hele dag, het is dan ook de bedoeling dat je de vrijheid voelt tijdens het dragen van je lingerie”, vertelt Ilse Versteeg van Bodywear Superstore. “Uiteindelijk komt je kleding veel beter over met de juiste beha.”

Bij Bodywear Superstore krijg je advies van professionele lingeriestilisten. Juist advies met in combinatie de juiste lingerie zorgt ervoor dat je de hele dag alles kan doen wat je wilt zonder belemmerd te worden door je lingerie.

Dit is waar Bodywear Superstore voor staat. Er ontstaat iets magisch na het passen van de juiste maat. En die magie kun jij ook uitstralen!

PrimaDonna

We vertellen je nog graag iets over het mooie merk Prima Donna. Al sinds 1865 staat PrimaDonna voor het ontwikkelen van comfortabele maar ook vrouwelijke lingerie. “PrimaDonna ontwerpt perfect zittende luxe lingerie voor natuurlijk gevormde vrouwen met een cupmaat meer”, vertelt Ilse. “Fijn kant en broderie, slimme materialen en een perfecte afwerking zijn de belangrijkste kenmerken van PrimaDonna.”

Hoe handig: met de slips en bh’s van PrimaDonna kan je eindeloos mixen & matchen. Dit najaar staat de collectie weer in het teken van warme kleuren. Met een aantal bekende modellen zoals de Deauville en de Madison in een mooie herfstkleur tot vrouwelijke eigentijdse modellen.

PrimaDonna is in staat om voor vrouwen van alle leeftijden lingerie te ontwikkelen. Zo staat de PrimaDonna Twist collectie voor vrouwelijk met een sportieve touch en meer voor gevormde cups.

Grootste collectie

Bij Bodywear Superstore vind je de grootste collectie van Nederland, er zit vast en zeker wat voor jou bij: mooie borduurwerken en warme herfstkleuren. Voor welke set ga jij?


Meer over Bodywear Superstore ontdekken?

Bodywear Superstore lingeriezaken

Gesloten09:00 - 18:00

Zwolsweg 221, Apeldoorn

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.