Winkelen

Fleurig! 7 x bloemisten in Apeldoorn

Winkelen
7 november 2017

Iedereen wordt blij van een mooie bos bloemen. Onder andere bij deze bloemisten in Apeldoorn kun je terecht voor een prachtig boeket.

Interieurontwerper Karine Lintvelt: “Durf kleuren toe te passen in het interieur.”

Wonen
6 november 2017

Of je nu in een kasteel woont of in een twee-kamerappartement op de achtste verdieping, Apeldoorner en interieurontwerper Karine Lintvelt (44) weet van elk huis een thuis te maken.

Dit komt er in het oude pand van Tempelman

Bedrijvigheid
6 november 2017

Sinds een paar weken zijn de winkelruiten van de voormalige winkel van Tempelman Vakkleding aan de Hoofdstraat bedekt. ‘Hier komt een nieuwe winkel’ valt er op A4’tjes te lezen. Welke…

De nieuwe megastore van Prénatal is open en dat ziet er zó uit

Nieuw in Apeldoorn
4 november 2017

Kleintje op komst? Dan hebben we goed nieuws. Prénatal vierde deze week de geboorte van zijn nieuwe megastore op de Voorwaarts in Apeldoorn. En zo ziet dat eruit:

7 x doen dit weekend: vlooienmarkt Zwitsal, Uitvaart Informatiedag, bockbierproeverij en meer

Doen
3 november 2017

Het weekend klopt op de deur. Tijd om erop uit te gaan. Dit is er te doen in Apeldoorn op zaterdag 4 en zondag 5 november:

De modebewuste man komt bij het Apeldoornse Capital

Ondernemer uitgelicht
2 november 2017

Voor hun kleding gingen ze naar Amsterdam. Dat moet anders kunnen, dachten Thomas Talboom (28) en Jordy Noya (27). Ze namen het heft in eigen hand en begonnen Capital, hun…

Nieuw in Apeldoorn: Matrassen Outlet Apeldoorn

Nieuw in Apeldoorn
2 november 2017

We kunnen weer met een gerust hart slapen, want Apeldoorn is een bedden- en matrassenwinkel rijker. Wij spraken verkoper Frans Brons (59) over het frisse concept van Matrassen Outlet Apeldoorn.

Foto laten maken én afdrukken op canvas in nieuwe Pop-Up Studio De Fotowinkel

Nieuw in Apeldoorn
2 november 2017

Bij Pop-Up Studio De Fotowinkel kun je een foto laten maken en direct laten afdrukken op canvas. De winkel is in ieder geval deze maand nog open.

Apeldoornse aanbiedingen: gratis naar Kinderparadijs Malkenschoten en spelletjes met 80% korting

Aanbiedingen van de week
2 november 2017

Op zoek naar een koopje? Wij hebben vijf mooie Apeldoornse aanbiedingen en acties op een rijtje gezet voor je. Doe er je voordeel mee!

Even op adem komen met een koffie en punt vlaai bij Smikkelland

De Koopman
1 november 2017

Wist je dat je bij snoepwinkel Smikkelland aan het Adelaarsplein terecht kunt voor een rustmomentje met een kopje koffie of thee met een punt vlaai erbij? Eigenaresse Lilly vertelt over het…

Pagina 1 van 13