Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwembad De Sprenkelaar weer open voor mensen die willen banenzwemmen en aquasporten

Aangeboden door Zwembad de Sprenkelaar 27 november 2020

Duizelt het bij jou ook van de steeds veranderende maatregelen? Daar kunnen ze bij Zwembad De Sprenkelaar uitgebreid over meepraten. Gelukkig kon het zwembad recent weer open voor iedereen die iets aan zijn gezondheid wil doen. 

Dit kan er wel

Op dit moment is De Sprenkelaar geopend voor zwemlessen, babyzwemmen, zwangerschapszwemmen, banenzwemmen en voor de lessen aquasport.

Voor recreatief zwemmen blijft het bad voorlopig gesloten. “We mogen voor dertig mensen het bad opendoen voor recreatief zwemmen,” legt manager Etienne Stoltenkamp uit. “Maar in de praktijk zou dat betekenen dat we vooral bezig zijn mensen 1,5 meter uit elkaar te houden. Dat is voor niemand leuk, daarom hebben we besloten de uren te gebruiken om de openingstijden van het banenzwemmen te verruimen.”

Langer banenzwemmen

“Iedereen beseft inmiddels wel hoe belangrijk het is dat je vooral nu blijft bewegen en werkt aan je gezondheid,” zegt Etienne. “Elke keer als we dicht moeten merken we hoe erg mensen het zwembad missen.” De openingstijden voor het banenzwemmen zijn daarom flink uitgebreid. Ook is er altijd tijdens het banenzwemmen een baan gereserveerd voor de borstcrawl. Medewerkers geven je graag tips om je borstcrawl te verbeteren.

Een les aquasport volgen? Het aanbod is groter dan ooit. Denk bijvoorbeeld aan lessen aquavitaal, aquajoggen, aquafysio, aquarobics, aquadance, bootcamp en wateryoga. Alle lessen worden natuurlijk volledig coronaproof gegeven. Kijk op de website voor de actuele openingstijden en zwemblokken.

Let op, of je nu komt voor banenzwemmen, aquasport of babyzwemmen, reserveren is verplicht en kan op de reserveringspagina van De Sprenkelaar of door te bellen naar 055 366 2600.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zwembad de Sprenkelaar. Meer over Zwembad de Sprenkelaar ontdekken?

Zwembad de Sprenkelaar

zwembaden

Geopend07:00 - 15:30 |19:00 - 22:30

Laan van Zevenhuizen 381, Apeldoorn

Bekijk meer:zwembaden

adv.