Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw: afhaalmaaltijden én buiten fitnessen bij Sport Kerschoten!

Aangeboden door Sport Kerschoten 20 mei 2020

Bij Sport Kerschoten wordt weer gesport! Wij spraken mede-eigenaar en trainer Gerben Bouwman over de laatste ontwikkelingen en ontdekten dat Apeldoorn er met Sport Kerschoten een hele lekkere drive-thru bij heeft gekregen! 

Sport Kerschoten

Wat in 1967 begon als tenniscentrum en klein familiebedrijf groeide in 53 jaar tijd uit tot nog veel meer. Tegenwoordig bieden eigenaren Marianne en Wil Heemskerk, Krista en Patrick Schut, en Kelly en Gerben Bouwman namelijk tennis-, squash-, fitness- en spinninglessen op één locatie.

Na de abrupte coronasluiting is het team van Sport Kerschoten flink gaan klussen aan de Musschenbroekstraat. Gerben: “We hebben geschilderd, de fietsruimte vernieuwd, het café opgefrist. Dus alles staat er weer mooi en nieuw bij.”

Foto: Sport Kerschoten
Foto: Sport Kerschoten

Nieuw: maaltijden to go

Maar wat doe je als je klaar bent met klussen en nog niet aan de slag kan? Gelukkig is er nog een reden dat Apeldoorners al jaren trouw naar Sport Kerschoten blijven komen; de kookkunsten van Wil Heemskerk. Elke zaterdag stond Wil in de kantine al achter de pannen voor de leden van het bedrijfstennis.

“Iedereen is fan van zijn nasi en saté,” vertelt Gerben. “Toen mensen door corona niet meer konden komen sporten kregen we steeds vaker de vraag of ze niet in ieder geval nog de nasi van Wil konden afhalen.” De hele familie ging om tafel en besloot op vrijdag een drive-thru te starten voor bestellingen.

Brasserie Vrijdag

Dit bleek een succes. Inmiddels kunnen zowel leden als niet-leden van Sport Kerschoten maaltijden bestellen bij het nieuwe Brasserie Vrijdag en die persoonlijk komen ophalen.

De beroemde nasi en saté staan op de kaart, maar ook de carpaccio, burgers en borrelplateau’s gaan als warme broodjes over de toonbank. Bekijk hier de hele menukaart en plaats een bestelling om vrijdag in de drive-thru aan de Musschenbroekstraat 25 op te halen.

Tekst gaat door onder de foto.

Sport Kerschoten fitness (1)
Foto: Sport Kerschoten

Buiten tennissen en fitnessen

Ondertussen is ook het sporten weer opgepakt bij Sport Kerschoten. “Mensen willen graag weer in beweging komen. Het tennissen is met aangepaste regels weer van start gegaan. En we hebben veel fitnessapparatuur naar buiten verplaatst. Wat normaal het terras is is nu het fitnesscircuit. Dus we kunnen weer spinnen, fitnessen en kleine groepslessen geven. De komende tijd gaan we kijken hoe we dit verder kunnen uitbouwen.”

Actie!

Plaats je een bestelling bij Brasserie Vrijdag voor donderdag 21 mei 12.00 uur? Dan krijg je 50% korting op ieder tweede gerecht dat je bestelt. Je kunt je maaltijden op vrijdag 22 mei ophalen via de drive-thru.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sport Kerschoten. Meer over Sport Kerschoten ontdekken?

Sport Kerschoten

sportcentra

Geopend08:00 - 22:00

Musschenbroekstraat 25, Apeldoorn

Bekijk meer:sportcentra

adv.