Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Keety van Bewegingsstudio PureMotion: ‘We onderzoeken samen hoe je op jouw manier in beweging kunt zijn’

Aangeboden door Bewegingsstudio PureMotion 8 januari 2020

Je weet diep van binnen dat je eigenlijk meer zou moeten bewegen. Je spieren zouden wel wat oefening kunnen gebruiken en je houding wordt er met al dat kantoorwerk ook niet echt beter op. Hoe mooi zou het zijn om, ondanks je drukke agenda, weer lekker in beweging te komen? Keety Zoeten van Bewegingsstudio PureMotion helpt je weer plezier te krijgen in bewegen.

Tijdens de lessen van Keety maak je kennis met dansconditie, pilates, yoga en een stukje meditatie. Keety maakt in elke les een combinatie van twee van die drie sporttakken, waardoor de lessen altijd gevarieerd zijn.

Dansconditie/pilates

Volg je bijvoorbeeld een les dansconditie/pilates, dan mag je je even helemaal laten gaan met goed te volgen danspassen op swingende muziek. Kom lekker uit je hoofd en in je lichaam en geniet van de energieboost die dat geeft.

Na een cooling down en een drinkpauze zoek je een plekje met je mat om al die verwaarloosde buik-, rug- en beenspieren eens flink te gebruiken met spierversterkende pilatesoefeningen. Keety helpt je om dat met aandacht te doen.

PureMotion Keety

Dansconditie/yoga

Tijdens de les dansconditie/yoga begin je met het losdansen van je lichaam. Zonder dat je het doorhebt werk je elke week aan je uithoudingsvermogen.

Na een rustige cooling down gaan de gordijnen voor de spiegel dicht en zoek je een plek voor je yogamat. De kaarsjes en de rustige muziek gaan aan, ontspan! “We gaan nog wel fysiek lekker aan de slag met verschillende yogaoefeningen,” vertelt Keety, “waarmee je je kracht en lenigheid verbetert. Met je volledige aandacht word je van de ene yogahouding naar de andere geleid en bouw je na een aantal weken een mooie balans op tussen spanning en ontspanning.”

Yoga/pilates

Bij de combinatie yoga/pilates begin je juist met yogaoefeningen op je mat. “Het hele lichaam wordt langzaam in beweging gezet en voorbereid op de yogahoudingen, die je helemaal op je eigen niveau kunt doen. Ik houd je goed in de gaten, maar je wordt niet steeds persoonlijk gecorrigeerd.”

Halverwege de les gaan deze rustige bewegingen over in pilatesoefeningen. “Iedere week bouw je wat verder op en na ongeveer 8 weken ben je sterker en fitter geworden. De les eindigt lekker liggend op je mat, onder een dekentje. Je volgt de stem met aanwijzingen om je aandacht nog dieper in je lichaam te brengen en dan mag je in stilte even heerlijk nagenieten.”

PureMotion Keety

Over Keety

Na een HBO-opleiding tot oefentherapeut Cesar, een docentenopleiding dans en kinderyoga en de opleiding toegepaste psychologie bij het ITIP is Keety inmiddels precies wie ze wilde zijn: docent en therapeut binnen het dansvakonderwijs, met een eigen bewegingsstudio.

Met haar natuurlijke enthousiasme en positieve houding helpt Keety mensen om weer plezier te krijgen in het bewegen en bewust te zijn van de resultaten die ze boeken. “In mijn lessen vind ik het belangrijk dat mensen zich veilig voelen en dat we contact hebben. Ik bouw mijn lessen op vanuit mijn therapeutische achtergrond. Daarbij staan met aandacht bewegen en beweegplezier altijd voorop.”

Heb je last van lichamelijke of psychische klachten? Dan is beweging juist heerlijk en belangrijk! “Om mij heen hebben zich in de loop der jaren veel mensen verzameld die ondanks bepaalde beperkingen toch lekker komen bewegen. We onderzoeken samen wat wél kan en hoe je op jouw manier in beweging kunt zijn.”

Januari: gratis lesmaand

Een proefles volgen bij een van de lessen van Keety is altijd gratis. En besluit je vervolgens om te gaan sporten bij PureMotion? Dan sport je de rest van de maand januari gratis. Goed begin van het jaar!

Kijk op www.keetyzoeten.nl voor meer informatie over de lessen, de lestijden en -kosten. Om je aan te melden voor een les stuur je een mail naar [email protected]. Voor meer informatie kun je bellen naar 06-10345262.


Meer over Bewegingsstudio PureMotion ontdekken?

Bewegingsstudio PureMotion

Vandaag gesloten

Lage Kamp 10, Apeldoorn

adv.