Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Volleybal is hot! Voor €20 naar alle thuisduels van Draisma Dynamo

Aangeboden door Draisma Dynamo 13 september 2019

De volleybalheren van Draisma Dynamo hebben afgelopen seizoen Apeldoorn weer flink op de kaart gezet in de volleybalwereld. Wie ze komend seizoen met eigen ogen aan het werk wil zien in Apeldoorn doet er goed aan alvast een seizoenkaart te bestellen!

Landstitel 2020

Na het veroveren van de nationale beker vorig seizoen zijn de volleyballers van Draisma Dynamo klaar voor nieuwe uitdagingen, waaronder de landstitel van 2020. In het nieuwe eredivisieseizoen gaat het team van coach Redbad Strikwerda alles uit de kast trekken om Apeldoorn weer in de spotlight te zetten.

Wil je hier niks van missen en altijd de mogelijkheid hebben om wedstrijden bij te wonen? Koop dan nu een seizoenkaart!

Seizoenkaart

Iedereen die een heel seizoen in de Draisma Dynamo Arena op De Voorwaarts van topvolleybal wil genieten, is met de aanschaf van een seizoenkaart veel voordeliger uit. Met de kaart krijg je als Draisma Dynamo-fan toegang tot álle thuisduels die de mannen van Strikwerda in het seizoen 2019-2020 in eigen huis afwerken.

Je ziet de heren dus strijden in de competitie, beker, Europa Cup én – last but not least – de play-offs in het voorjaar van 2020 in de strijd om het landskampioenschap!

Early bird-korting

‘Early birds’ krijgen bovendien een aantrekkelijke korting. Wie vóór Draisma Dynamo’s eerste competitieduel op 19 oktober 2019 tegen het Barneveldse SSS een seizoenkaart koopt, krijgt de kaart namelijk voor de helft van het geld!

Normaal kosten de seizoenkaarten €40 voor volwassenen en €20 voor Draisma Dynamo-supporters tot en met 16 jaar. Vroege bestellers kunnen de prestaties van Jeroen Rauwerdink en zijn teamgenoten al voor respectievelijk €20 of €10 volgen.

Een heel seizoen getuige zijn van het beste dat Apeldoorn op sportgebied te bieden heeft? Bestel vandaag nog een seizoenkaart via [email protected].


Meer over Draisma Dynamo ontdekken?

Draisma Dynamo sportverenigingen

De Voorwaarts 55, Apeldoorn

Bekijk meer:sportverenigingen

adv.