Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klaar met die coronakilo’s? Bij Smart Fit kun je nu acht weken gratis sporten

Aangeboden door Smart Fit Apeldoorn Centrum 14 september 2020

Heb jij de afgelopen maanden ook je fitness een beetje laten verslonzen? Dan is het nu tijd om in beweging te komen. Speciaal voor jou heeft sportschool Smart Fit nu een actie: kom acht weken gratis sporten én krijg daar een coachinggesprek met plan voor personal training erbij. Geen excuus meer dus, lekker fit worden!

Sporten met tegoed bij Smart Fit Apeldoorn

Sporten moet toegankelijk zijn voor iedereen, vinden Demi en Gernand van Smart Fit. Daarom kun je daar niet alleen een abonnement afsluiten, maar ook sporten op tegoed. Je betaalt dan per sessie vanuit een tegoed. Dat tegoed zet je op je sportkaart. Kom je vaker dan vijf keer sporten? Dan is de rest van de periode gratis! “Zo willen we iedereen de optie geven om flexibel te sporten”, vertelt Gernand. Heb je een keer wat minder tijd of ga je op vakantie? Dan blijft je tegoed gewoon op je clubkaart staan.

sportschool smart fit apeldoorn

Maar Smart Fit biedt ook reguliere abonnementen, zoals de Smart Choice: voor slechts 6,66 euro per week. Als je nu als nieuw lid inschrijft, krijg je de eerste acht weken sporten cadeau. Deze actie loopt tot half oktober. Wist je trouwens dat Smart Fit twee vestigingen heeft in Apeldoorn? Zowel aan de Kanaalstraat als aan de Dubbelbeek zit één.

Sporten na corona

Tijdens de lockdown hebben ze bij Smart Fit niet stilgezeten. “De clubs hebben een make-over gehad en we hebben ook nieuwe apparaten”, vertelt Demi. “Daarnaast hebben onze airco’s een HEPA filter waardoor ze eventuele deeltjes goed uit de lucht kunnen zuiveren. Dat betekent dat de airco veilig aan kan volgens het RIVM. Ook op warme dagen is het hier dus gewoon lekker koel.” De groepslessen zijn allemaal met gepaste afstand en desinfectiemiddel krijg je bij elk bezoek. “En natuurlijk worden alle spullen door ons ook regelmatig gereinigd.”

sportschool smart fit apeldoorn

Begeleiding en groepslessen

Wil je wel graag in beweging komen, maar weet je niet zo goed hoe? Bij Smart Fit staan de personal trainers klaar wanneer je daar behoefte aan hebt. Je bepaalt samen jouw doel en de trainer helpt je met voedingsadvies, begeleiding en informatie over bewegen én rusten. Personal training kan ook digitaal als je dat prettiger vindt.

En dan zijn er ook nog een hoop groepslessen om uit te kiezen. In de groepsles wordt uiteraard de gepaste afstand gehouden. Als de tijden van de lessen jou niet uitkomen, heeft Smart Fit een breed aanbod aan virtuele lessen van Les Mills. Op de clubs hangen schermen waarop je die lessen kunt volgen wanneer je wil. Zet gewoon een lesje aan en sporten maar!

Bij Smart Fit voel je je thuis

Na de lockdown merkten Demi en Gernand dat veel leden de sportschool ontzettend hadden gemist. “Mensen vertelden ons hoeveel ze het bewegen en de club nu waarderen,” vertelt Demi. “Dat komt denk ik ook door het huiselijke gevoel hier. Iedereen is welkom, ook voor een kop koffie of een shake. Volg een groepsles en blijf daarna hangen voor een drankje, bijvoorbeeld. We willen dat mensen zich welkom voelen.” Is voor jou de drempel om te gaan sporten al best hoog? Dan moet je volgens Gernand bij Smart Fit zijn. “Wij zijn er voor elk soort sporter, of je nu eens per week wil fitnessen of intensieve begeleiding nodig hebt. De deur is altijd open, je hoeft alleen maar even binnen te lopen.”

Wil je Smart Fit een week gratis uitproberen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]fit.nl of [email protected]smart-fit.nlDeze bijdrage wordt je aangeboden door Smart Fit Apeldoorn Centrum. Meer over Smart Fit Apeldoorn Centrum ontdekken?

Smart Fit Apeldoorn Centrum


Gesloten07:00 - 23:00

Kanaalstraat 90, Apeldoorn

adv.