Goede start! Januari is sportmaand bij zwembad de Sprenkelaar

Aangeboden door Zwembad de Sprenkelaar 3 januari 2018

Goed nieuws voor iedereen die het nieuwe jaar fit en gezond wil beginnen. De Sprenkelaar heeft januari uitgeroepen tot sportmaand. Op het programma deze maand staan heel veel gratis trainingen, gratis lezingen en verschillende lessen om je zwemtechnieken te verbeteren. 

Januari sportmaand

Van maandag 8 januari tot woensdag 31 januari staat zwembad de Sprenkelaar in het teken van een goede start van het nieuwe jaar. Zo kun je deze maand gratis deelnemen aan de buikspiertrainingen op woensdag of onder begeleiding je rugcrawl of schoolslag verbeteren. Volg ook eens een gratis lezing over voeding en beweging of leer meer over de borstcrawl.

Zwemliefhebbers worden bovendien uitgedaagd 2018 banen te zwemmen deze maand. Weten wat er elke dag op het programma staat in de Sprenkelaar? Bekijk hieronder het hele programma of download hem hier.

Sprenkelaar Januari sportmaand
Het programma van de januari sportmaand bij Zwembad de Sprenkelaar

Ladies night en goodie bag

Elke dinsdagavond tussen 19.00 en 22.30 is het ladies night bij de Sprenkelaar en zijn alleen vrouwen in de baden welkom. Tijdens de januari sportmaand is de ladies night op dinsdag 16 januari daarom eens extra groots aangepakt. Alle vrouwen die op deze avond langskomen kunnen namelijk deelnemen aan een speciale training aquajogging; de HIIT-training.

Januari Sportmaand
Foto: Zwembad de Sprenkelaar

De wat? De High Intensity Interval Training, een training die zich vooral richt op het opbouwen van conditie in een rap tempo. En het mooie is dat je deze les 16 januari gratis kunt komen uitproberen. Je betaalt alleen het standaard zwementree van €5,40.

Na afloop krijgen alle deelnemers behalve een gezonde dosis spierpijn ook een gezonde goodie bag mee naar huis. De HIIT-training volg je 16 januari in het diepe bad van 21.00 tot 21.30 uur.

Zwembad de Sprenkelaar zwembaden

nu gesloten08:00 - 12:30 |19:30 - 23:00

Laan van Zevenhuizen 381, Apeldoorn

Bekijk meer:zwembaden