Januari is weer sportmaand bij Zwembad de Sprenkelaar!

Aangeboden door Zwembad de Sprenkelaar 7 januari 2019

Wist je dat 2019 sportief en gezond beginnen zelfs gewoon leuk kan zijn? Zoals elk jaar is januari sportmaand bij zwembad De Sprenkelaar. Op het programma: gratis trainingen, disco-aquajoggen, lezingen en een portie spierpijn voor wie dat wil. 

Januari sportmaand

Van woensdag 2 tot en met donderdag 31 januari staat zwembad de Sprenkelaar weer helemaal in het teken van een goede start. Dit jaar doe je elke maandag mee aan het buikspierkwartier of helpt Esmeralda je alle stress van je afvallen tijdens een kalme aqua chi-les. Volg ook vooral de lezing van sportinstructeur Bianca om erachter te komen waarom het drinken van water essentieel is voor zwemmers!

En dan is er nog de terugkerende uitdaging die elkaar jaar iets zwaarder wordt: deze maand daagt De Sprenkelaar iedere zwemmer uit om 2019 baantjes te zwemmen, inclusief certificaat! Bekijk hieronder het hele programma of download hem hier.

Januari sportmaand Sprenkelaar
Foto: Zwembad De Sprenkelaar

Swingend het nieuwe jaar in

Waar je met de gratis lessen wateryoga en aqua chi rustig en soepel het nieuwe jaar inzwemt, voeren Alfred en Dylan het tempo even flink op tijdens hun lessen aquajoggen disco en steel beats. Uitgedanst? Verwonder je op 30 januari tijdens de les ‘sport & smoothies’ nog even over hoe goed de combinatie zwemmen en een smoothie drinken eigenlijk is. Je bent klaar voor 2019!

Om bovenstaande lessen te volgen betaal je alleen het standaard zwementree van €5,40. De lessen en de lezingen zijn in januari gratis.

Zwembad de Sprenkelaar zwembaden

Nu open08:00 - 15:30 |19:00 - 23:00

Laan van Zevenhuizen 381, Apeldoorn

Bekijk meer:zwembaden

adv.