Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eerste bewegingsstudio in Apeldoorn waar je ook online lessen kunt volgen!

Aangeboden door Bewegingsstudio PureMotion 5 januari 2019

Met haar lessen dansconditie, yoga en pilates krijgt sportdocent Keety Zoeten mensen moeiteloos weer in beweging en zorgt ze ervoor dat sporters lekker in hun lijf zitten. Omdat sporten niet altijd even makkelijk past in een druk leven komt ze met haar bewegingsstudio PureMotion nu met een uniek aanbod: een deel van je lessen volg je voortaan thuis, als het jou uitkomt!

Het effect van trainen

“Het effect van één keer per week trainen is met name lichamelijke en geestelijke ontspanning. Voor die dag zelf, maar soms ook nog de dag erna. Als je dat langere tijd volhoudt dan is het effect ook houdingsverbetering.”

Wil je meer effect? Vaker in beweging komen heeft eigenlijk alleen maar voordelen. “Het effect van vaker per week trainen is dat je echt meer spierkracht en souplesse opbouwt. Daarnaast gaat je coördinatie en lichaamsbewustzijn aanzienlijk omhoog. Dat is belangrijk als je ouder wordt, want het helpt klachten voorkomen en zorgt ervoor dat je minder snel valt.”

Dansen, pilates en yoga

Keety gebruikt haar kennis van dansconditie, pilates én yoga al jaren om mensen weer in beweging te krijgen en houden. “Dansconditie verbetert je uithoudingsvermogen en beweegplezier,” legt ze uit. “Pilates verbetert vooral je spierkracht – en dan met name de diepe rug- en buikspieren – en daarmee je lichaamshouding. Yoga zorgt voor een combinatie van kracht en souplesse en geeft ontspanning. Bij alle drie vergroot je je lichaamsbewustzijn.”

Om lessen te volgen bij Bewegingsstudio PureMotion kun je kiezen voor een abonnement voor één les per week, twee lessen per week, of een onbeperkt aantal lessen. Kies welke combinatie van dansconditie, yoga en pilates het beste bij je past. Vanaf januari introduceert Keety ook een nieuw combinatieabonnement: dans/pilates met ademlessen. “Bij elke combinatieles kijk ik waar de groep behoefte aan heeft. Daarop pas ik de lessen aan.”

Yogamat PureMotion

Uniek: abonnement plus

Wil je vaker dan één keer per week trainen en ben je op zoek naar meer mentale ontspanning en bewustwording, maar heb je geen tijd om vaker naar Keety’s bewegingsstudio te komen of doe je het graag in je eigen tijd? Kies dan voor het abonnement plus.

Met dit abonnement krijg je één keer per maand een werkboekje met mentale uitdagingen voor je persoonlijke ontwikkeling en video’s en audio’s met lichamelijke oefeningen. Dit werkboek stelt Keety elke maand samen met oefeningen van vijf tot tien minuten die passen bij de tijd van het jaar. Geïnspireerd door het boek Leven en werken in het ritme van de seizoenen van Jaap Voigt gaat de sportdocent elke keer op zoek naar oefeningen die je laten bewegen op het ritme van de seizoenen.

Gratis les in januari

Wil je de lessen van Keety zelf eens proberen? In januari 2019 kun je gratis een les bijwonen én gratis een keer het online programma uitproberen. Op zaterdag 12 januari 2019 houdt Keety van 9.00 tot 10.30 uur open huis, als je eerst een kijkje wilt komen nemen.


Meer over Bewegingsstudio PureMotion ontdekken?

Bewegingsstudio PureMotion

Vandaag gesloten

Lage Kamp 10, Apeldoorn

adv.