Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je beleven: wildavonden midden in de bossen

Aangeboden door Charme Hotel Oranjeoord 6 oktober 2019

Hotel Oranjeoord begon enkele jaren geleden met een paar wildavonden, dit jaar worden er maar liefst 26 wildavonden gehouden. “Er zijn zelfs gasten die voor de zesde keer komen, dat doet me wel wat”, vertelt Onno Pel, eigenaar van Charme Hotel Oranjeoord.

Half oktober start traditioneel het wildseizoen, één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Alweer enkele jaren houdt Hotel Oranjeoord in het najaar en de winter wildavonden. Deze avonden zijn écht een unieke beleving! Wij vertellen je wat je kan verwachten.

Wat kun je verwachten?

Je wordt ontvangen in een bijzondere buitenlocatie met een goed glas wijn. Vanaf de buitenkeukens worden vervolgens twee gerechten geserveerd. De bbq’s, heaters en vuurkorven zorgen voor een stoere setting en een gezellige sfeer. De jagers zijn aanwezig met hun honden en laten graag zien wat hun taak, passie en hun band met deze bijzondere honden inhoudt.

Na een gezellige borrel met 2 gerechten in de sfeervolle buitenlocatie ga je naar de foodmarket, je wordt binnen opgewacht met een heerlijk glas bubbels en kunt aansluitend genieten van de wijn- en bierproeverij. Dit jaar met lokale wijnen en bieren van de Veluwe. De chef geeft een masterclass op de bbq en dat wordt natuurlijk geproefd, een demo wild, 2 gerechten live cooking waarvan 1 in een unieke locatie, marshmallows roosteren en genieten van al het lekkers op de foodmarket (heerlijk hammetjes, kazen etc )

Heerlijke kazen

Wil je voor het dessert nog een kaasplankje? De kaasmeester van Hotel Oranjeoord staat klaar met heerlijke kazen. Na het dessert hebben de dames van de patisserie heerlijke bonbons en diverse zoetigheden.

Duurzame en lokale smaken

Na de foodmarket ga je aan tafel en kun je genieten van 4 gangen op culinair niveau aan wild- en herfstgerechten. De sommelier heeft daarbij heerlijke wijnen uitgezocht. Zo geniet jij van duurzame en lokale smaken van de Veluwe. “Wildproducten zijn fantastisch om mee te werken”, zegt Onno. “Heel lokaal, puur, duurzaam, eerlijk en veel smaakvoller.”

Onno Pel is heel dankbaar dat gasten elk jaar in grote getale terugkomen. “En dat wij deze bijzondere avonden elk jaar kunnen en mogen herhalen.”

Wildavond beleven

Wil jij deze avond in het teken proeven en genieten van heerlijke gerechten en bijpassende wijnen en/of bieren beleven? De wildavonden worden gehouden vanaf 25 oktober op vrijdag- en zaterdagavonden in oktober, november, december, januari en een avond in februari. Kijk hier voor een overzicht van alle data. De kosten voor het 8-gangenmenu voor volwassenen inclusief wijn en/of bier arrangement bedragen €79.50 per persoon. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar betalen gasten €39.75. Reserveren kan via de mail of telefonisch. Reserveren? [email protected]

Dat het een wildavond heet betekent overigens zeker niet dat vegetariërs thuis moeten blijven. De hele belevenis is ook vegetarisch te ervaren. Glutenvrije gerechten zijn ook geen probleem. Geef bij de reservering even door als je hier gebruik van wilt maken!


Meer over Charme Hotel Oranjeoord ontdekken?

Charme Hotel Oranjeoord hotels

GeopendHele dag

Hoog Soeren 134, Hoog Soeren

Bekijk meer:hotels

adv.