Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is wanneer je bij de markt in Anklaar terecht kan

Aangeboden door Stichting Marktpromotie Apeldoorn 8 oktober 2019

Waar kan je het beste terecht voor verse groenten en fruit, een goed stuk vlees en vis, lekkere kaas of je wekelijkse portie noten? Op de markt natuurlijk! Apeldoorn kent natuurlijk al een aantal weekmarkten. Maar ook in het vernieuwde winkelcentrum Anklaar kun je binnenkort je verse producten halen.

Welke kramen vind je er?

De marktondernemers zijn erg blij dat zij terug zijn op de Anklaar en feliciteren de winkeliers van het vernieuwde winkelcentrum. Vanaf donderdag 10 oktober 08.00 uur kun je er elke donderdag tot 12.30 uur terecht voor vis, vlees en vleeswaren, kip, kip-producten en eieren, aardappelen, groente en fruit, bloemen en planten, beenmode en ondermode, Vietnamese eetwaren, boter en kaas (binnen- en buitenlandse kaas) en eieren. Foto’s van de marktondernemers vind je onderaan dit artikel!

Dames, jullie kunnen vanaf morgen in Anklaar weer lekker snuffelen tussen de kramen met damesmode en voor de notenliefhebbers onder ons, er zijn ook kramen met noten en zuidvruchten.

Leuke acties in Anklaar

Omdat de marktondernemers willen vieren dat zij terug zijn, heeft de Stichting Apeldoornse Marktpromotie leuke acties op touw gezet. Stichting Marktpromotie Apeldoorn is een stichting die vanuit marktondernemers in het leven is geroepen en die de verschillende Apeldoornse Warenmarkten promoot.

Win een scooter

Wat die acties zijn? Zowel op 10 als op 17 oktober is er een entertainment koning met een rad van avontuur. Hoe gaaf, je kunt door hier aan mee te doen fantastische prijzen winnen: onder meer twee sym fiddle scooters (mede mogelijk gemaakt door Scooter Center Kers) Ook worden jaarkaarten weggegeven voor Julianatoren en er zijn diverse troostprijzen!

Een van de scooters kun je winnen op donderdag 17 oktober tijdens de officiële opening van de markt. Maar ook morgen (donderdag 10 oktober maak je kans om een scooter te winnen. Wil je een kansje maken? Zorg dan dat je morgenochtend op de markt in Anklaar bent!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stichting Marktpromotie Apeldoorn. Meer over Stichting Marktpromotie Apeldoorn ontdekken?

Stichting Marktpromotie Apeldoorn markten

Lippe-Biesterfeldstraat 67, Apeldoorn

Bekijk meer:markten

Lees ook:

Maan

Zangeres Maan komt naar het openingsfeest van nieuwe Anklaar

Zangeres Maan komt naar het openingsfeest van het nieuwe winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn! Openi...
action

Action komt naar het nieuwe winkelcentrum Anklaar!

Het binnenkort te openen nieuwe winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn krijgt ook een Action. Het is de ...
coffee fellows

Deze koffieketen komt naar het gloednieuwe winkelcentrum Anklaar

Koffiefanaten opgelet! Koffieketen Coffee Fellows komt naar Apeldoorn! Vanaf 9 oktober kun je terech...

adv.