Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze winkel moet je zijn voor unieke (vintage) pareltjes

Aangeboden door ReShare Store Apeldoorn 5 oktober 2019

Op zoek naar gave tweedehands en vintage kleding tegen een leuke prijs? Ga dan binnenkort even langs bij de ReShare Store van het Leger des Heils aan de Brinklaan 134. Vanaf deze maand oktober geven ze meer aandacht aan vintage kleding en ze hebben écht hele toffe, unieke items in de winkels.

Leuk en inspirerend

“Deze vintage items krijgen een prominente plek in de winkel in de maand oktober en online delen we weetjes en inspiratie”, vertelt Sietske van Geel. “Zo willen we iedereen laten zien hoe leuk en inspirerend tweedehands shoppen is. Een unieke outfit en goed voor het milieu. Het mes snijdt dus aan alle kanten.”

Iedereen is welkom

De ReShare Store in Apeldoorn is een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Iedereen is er welkom en als Apeldoorns vintagefan of tweedehandskleding fanaat kun je er je hart ophalen! Of je nu weinig te besteden hebt of graag tweedehands koopt vanuit duurzaamheidsoverwegingen óf omdat je iets unieks wilt. Ze bieden sociale prijzen, een luisterend oor en bovendien een werkplek voor vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is waar ze goed in zijn.

Elke woensdag vullen ze de collectie aan met tweedehands kleding en met donaties van kledingwinkels. Tijdens openingstijden kun je ook kleding doneren in de winkel, ze zijn daar erg blij mee. En jij kunt zo iemand anders weer blij maken met jouw oude textiel en schoenen. Overigens proberen ze van versleten textiel van kleding die niet herdraagbaar weer kleding te maken. “Hiermee geven we echt invulling aan de kringloop van textiel”, vertelt Sietske. “Super duurzaam.”

Activiteiten

Welke leuke activiteiten je deze maand bij de ReShare Store in Apeldoorn kan verwachten? Zaterdag 12 oktober van 14.00 tot 16.00 uur kun je in de ReShare Store terecht bij het repaircafé. Vrijwilligers geven die middag advies in onder meer naaien en stikken. En ook heel leuk: donderdag 10 oktober is er een documentairedag. Je kunt die dag doorlopend documentaires zien over duurzame mode/fast fashion.

Uitgestelde koffie

Ben je in de buurt bij de Brinklaan 134, kom dan gerust even buurten. Een kop koffie kost vijftig cent en je hebt de mogelijkheid om ook meteen voor iemand anders koffietegoed achter te laten. Deze zogenaamde uitgestelde koffie betekent dat een volgende bezoeker die het geld niet kan missen ook een kopje koffie kan drinken.


Meer over ReShare Store Apeldoorn ontdekken?

ReShare Store Apeldoorn vintage

Gesloten10:00 - 18:00

Brinklaan 134, Apeldoorn

Bekijk meer:vintage
Reshare Store Leger des Heils

De ReShare Store van Leger des Heils is open! Zo ziet hij eruit:

Vanaf vandaag, donderdag 12 juli, kunnen Apeldoornse vintagefans en tweedehandskledingfanaten hun ha...
ReShare Store Apeldoorn

ReShare Store verkoopt feestkleding van WE Fashion

Je feestelijke decemberoutfit kun je nu ook scoren bij ReShare Store. De winkel verkoopt nu namelijk...

adv.