Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opwarmen deze winter? Verwen jezelf of je geliefde met een verrassingspakket van Womaniser

Aangeboden door Womaniser 30 oktober 2019

Womaniser is een vrouwvriendelijke erotische winkel op loopafstand van het Leienplein in de Apeldoornse binnenstad. Eigenaar Otto heeft iets moois voor klanten deze winter: verrassingspakketten om de winter warm(er) mee door te komen.

womaniser
De winterse etalage van Womaniser. foto Womaniser

Stap je binnen bij Womaniser, word je altijd hartelijk begroet door eigenaar Otto Abrahams. Het is de bedoeling dat je je in de winkel op je gemak voelt. “Je bent hier altijd welkom voor een bakje koffie”, zegt Otto.

Hij runt zijn winkel aan de Asselsestraat sinds 9 januari 2012, maar heeft al jarenlang ervaring in deze branche. “Je krijgt hier altijd informatie en service die je op internet niet krijgt. Het is voelen en proberen. En als je hier iets koopt of bestelt, krijg je het van mij ook altijd goedkoper dan wanneer je het online zou bestellen.”

Elk pakket is anders

Maar er is nóg een reden waarom je bij Womaniser binnen wilt stappen. Hij heeft namelijk drie verrassingspakketten in de aanbieding, vol met spannende erotische items. “Elk pakket is anders”, zegt Otto. “Dildo’s in verschillende kleuren, handboeien, massageolie, een clitorisstimulator, er kan van alles in zitten. Je mag zelf kiezen welk pakket je meeneemt.”

womaniser
De verschillende verrassingspakketten van Womaniser. foto indebuurt

Aanbieding

De pakketten zijn er in drie verschillende formaten en kosten nu van klein naar groot €45, €55 en €65 (voorheen respectievelijk €100, €120 en €140) zolang de voorraad strekt. “Dan heb je dus een hele goede deal, want er zit voor meer dan het dubbele aan waarde in. Eén vibrator kost al snel evenveel als een heel pakket. Koop je een pakket, dan heb je er voor dat geld heel veel mooie dingen bij.”

Honderden verrassingspakketten gingen afgelopen jaar over de toonbank. “De voorpret die je hebt van alleen het kopen van zo’n pakket is reuze”, zegt Otto. Kun je nagaan hoe groot het plezier bij het uitpakken is…

Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

womaniser
foto Womaniser

Winter Fair

Womaniser doet – net als elk jaar – dit jaar mee aan de jaarlijkse tweedaagse Winter Fair in de binnenstad. “Dan sta ik weer met een kraampje voor de winkel”, zegt Otto. Kom en zeg gedag!

Lees ook het interview dat we eerder deden met Otto:

womaniser

Otto runt vrouwvriendelijke erotische winkel Womaniser: ‘Iedereen stapt met een grote glimlach naar buiten’

Otto Abrahams runt sinds zeven jaar seksshop Womaniser, maar zit al véél langer in de seks-business....

Meer over Womaniser ontdekken?

Womaniser lingeriezaken

Gesloten11:00 - 20:00

Asselsestraat 25, Apeldoorn

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.