Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe hotspot: Frites Affairs heeft haar deuren in Apeldoorn geopend

Aangeboden door Frites Affairs 16 september 2020

Kan je ook geen genoeg krijgen van frites en alle zaken die daarmee te
maken hebben? Maak dan voortaan een pitstop bij Frites Affairs! Van loaded frites tot burgers en hotdogs; vanaf woensdag 16 september 2020 kun je bij deze nieuwe spot in Apeldoorn terecht voor al je heimelijke snackverlangens.

De geur van verse frites rolt je al tegemoet zodra je de Kapelstraat inloopt. Je bent bijna bij Frites Affairs, de plek om jezelf eens goed te verwennen. Neem plaats aan één van de hoge statafels, of laat je traktatie inpakken om mee naar huis te nemen.

Oer-Hollandse frites

Waar je hiervoor terecht kunt? Oer-Hollandse frites, lekker knapperig en met schil gebakken, speciaal voor jou in het zicht bereid.

Eigenlijk is frites eten een beetje ondeugend. Maar als je de verleiding niet kan weerstaan… Ga er dan helemaal voor!

Kies bij Frites Affairs dan voor een ‘loaded frites’, dat zijn frites overladen met toppings. Zo staan er bijvoorbeeld frites met kipsaté of runderstoof en een vegetarische frites caprese op het menu. Daarnaast is er ieder seizoen een special. Zo lekker, soms heb je deze traktatie toch gewoon verdiend?

Frites Affairs heeft de deuren geopend in Apeldoorn. foto's indebuurt Apeldoorn

Onbeperkt sauzen, laat je gaan!

Niks bij het nieuwe fritesconcept is standaard. Hier kun je je helemaal laten gaan! Van de vele varianten loaded frites tot de hot dogs. Maar ook de sauzentap gooit hoge ogen. Hier staan verschillende
spannende sauzen klaar om je frites onbeperkt mee te pimpen. Wat dacht je van de truffelmayonaise, of ga je liever voor pikant met de andalouse? Ga ervoor, volop genieten!

Hotdogs en burgers

Bij de nieuwste aanwinst van Apeldoorn kun je ook gaan voor hotdogs of burgers. Probeer bijvoorbeeld eens de klassieke runderdog met mayo, ketchup, augurk en peterselie of één van de andere verrassende varianten. Zoals de kip dog, met aioli, radijs, tuinkers en citroenrasp. wat dacht je van de vegetarische kaassoufflé burger? Verwen jezelf en geef toe aan je verlangens!

Verleidelijk lekker ijs en milkshakes

Om de traktatie aan jezelf helemaal compleet te maken, kun je ook nog kiezen voor softijs en milkshakes. De melk hiervoor komt rechtstreeks van het boerenland. Met catchy namen als aardbei flirt helpt Frites Affairs je eraan herinneren dat je even heel hartstochtelijk mag genieten. Of begin aan een choco affaire: ijs met caramel fudge en chocoladesaus met chocoladehoorntje.

Foto: Frites Affairs
foto's indebuurt Apeldoorn

Openingsactie: trakteer jezelf!

Frites Affairs viert haar opening in Apeldoorn met een verleidelijke actie. Tot en met zondag 27 september 2020 krijg je bij aankoop van een loaded frites, burger of hotdog namelijk een milkshake cadeau!

Je vindt Frites Affairs vanaf woensdag 16 september aan de Kapelstraat, om de hoek bij Anne&Max. Frites Affairs is dagelijks geopend vanaf 12.00 tot en met 19.00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je ook ’s avonds tot en met 22.00 uur terecht voor een traktatie. Met wie ga jij de verleiding aan?

Frites Affairs is te volgen op Instagram: @Frites_AffairsDeze bijdrage wordt je aangeboden door Frites Affairs. Meer over Frites Affairs ontdekken?

Frites Affairs


Gesloten12:00 - 22:00

Kapelstraat, Apeldoorn

  • Wil jij een 'Nieuw in Apeldoorn' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Apeldoorn.

adv.