Hier gaan we de stad voor uit: het erotische paradijs van Bobbi Eden’s Loversland

Aangeboden door Bobbi Eden’s Loversland 10 oktober 2018
Nee, je kunt niet voor álles in ons mooie stadje terecht. Voor bepaalde zaken, zoals een erotisch paradijs bijvoorbeeld, moet je soms even een stukje de trein nemen. Dit weekend is Bobbi Eden’s Loversland in Zwolle. Dit is de enige erotische lifestylebeurs in Nederland waar zowel mannen als vrouwen aan hun trekken komen. 

Het belooft in Zwolle dan ook een heet weekend te worden vol spannende attracties, workshops en spectaculaire shows. Ben je nog aan het twijfelen of je wilt gaan? Let dan goed op: het gaat hard, heel hard! Zo zijn de VIP-tickets voor zaterdag 13 oktober al helemaal uitverkocht. En met 40 minuten ben je vanuit Apeldoorn al in Zwolle, dus daar hoef je het niet voor te laten!

loversland-411
Foto: Bobbi Eden’s Loversland

Wat je moet weten over Loversland

Dit jaar is Loversland voor het eerst in Zwolle op 12, 13 en 14 oktober in de IJsselhallen. Je vindt er stands met allerlei speeltjes en shows met zowel pikante dames als heren. Je kunt er verdwalen in een erotisch doolhof, inspiratie opdoen bij seksuologen, een feestje vieren in de ladies- en mensclub, genieten van een spetterende Burlesque show én wordt elke beursdag afgesloten met een optreden van Xander de Buisonjé. Ook zullen Pommeline en Fabrizio op vrijdag van de partij zijn en op zondag zijn Niels en Rosanna. Beide koppels zijn bekend van het tv-programma Temptation Island. Maar dit is nog niet alles!

loversland-117
Foto: Bobbi Eden’s Loversland

NK Piemels Pimpen

Er wordt een heus Nederlands Kampioenschap Piemel Pimpen gehouden tijdens Loversland. Alle resultaten van de workshop Piemel Pimpen gaan op de foto en wordt dagelijks ‘de mooiste piemel’ door een vakjury – onder leiding van Bobbi- gekozen. Zo ontstaat er een top drie uit knappe piemels waarop bezoekers weer kunnen stemmen via de website van Loversland. De winnaar gaat ervandoor met een weekendje Parijs voor twee personen!

Denk je nu: “Ja, dit wil ik ook!” Bestel dan snel een ticket en schrijf je hier in voor de workshop Piemel Pimpen. Want vol = vol.

bobbi-2
Kleurrijke gepimpte piemels

Nachtlimo

Ga je er helemaal voor? Rij dan op en neer vanaf station Zwolle naar de IJsselhallen met de speciale Bobbi Eden’s Loversland Nachtlimo. De Nachtlimo hanteert een normaal taxitarief voor alle ritjes, waardoor je heel betaalbaar enorm decadent kunt arriveren op Loversland en net zo chique weer kunt vertrekken. De luxe limousine biedt plaats voor 8 personen, dus als je de kosten deelt zit je al voor een paar euro per persoon in een echte limousine. Hoe tof is dat!

limo loversland

Hoewatwaar

De 18-plus beurs met spannende speeltjes en activiteiten vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober in de IJsselhallen in Zwolle. De toegang is 19 euro per persoon. Je kunt je tickets online bestellen via Loversland.nl. Liever een hard copy? Koop dan je tickets bij Miranda in Eindhoven op de Geldropseweg 79. Uiteraard is Miranda ook aanwezig op de beurs! En zoals we al eerder schreven, de tickets gaan hard. Dus: wees er snel bij!

Bobbi Eden’s Loversland

entertainment

Koperslager 19, Nijkerk

Bekijk meer:entertainment

adv.